Yulong Ödülleri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve MelihBaba08 tarafından 17 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, yeni güncellemelerle birlikte yulong sikkesinin önemi muazzam oranda arttı. Her iki slot için 1.275.000 yulong sikkesi gerekiyor.

Ancak oyunda yulong sikkesi kasılmasını sağlayan npcler ve ödüller çok az.
    3 aylık bir sürede gemiyi tamamlamak için en pratik yol paket çekmek ancak paketlerdeki yulong oranlarıda çoğu zaman az veya yetersiz.

Günde ortalama 1k yulong kasmak için takriben 3-5 saat süre ayırmak gerekiyor. Bu durumda 3 ayda anca 90-100k arası bir yulong kazanabiliyoruz. Yine bu sürede 2 veya 3 paket çeksek paketlerden gelen yulonglar ise ortalama 150k. Yani 3 ayda toplamda 450k-500k yulonga anca ulaşabiliyoruz. İhtiyaç duyulan miktar ise 1.275.000...
    Bu nedenlerle gerek oyun içi npcler ve görev ödüllerindeki ve gerekse paketlerdeki yulong ödüllerinin arttırılmasını talep ediyorum.

Gemiyi yeni güncellemeyle gelen maksimum seviyeye ulaştırmak için 3 aylık bir sürenin ideal olduğunu düşünüyorum. Aksi halde 9 ay ile 1 yıl arasında anca o seviyelere ulaşabiliyoruz ki bu süre çok fazla.

Her gün sadece yulong kasmak için 3 saatimizi ayıramayız. Artık oyunda nereye ne kadar süre ayıracağımızı şaşırdık.

Sayın Adminlerden merkez ekibe zaman yönetimi ve verimi açısından daha anlayışlı olmaları amacıyla baskı kurmalarını, ödüllerin ve paket içeriklerinin arttırılması amacıyla girişimlerde bulunmalarını talep ediyorum.

Teşekkür ederim.

*ATİLA*PAŞA*.TR ve çAğRı bunu beğendi.
  2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konuyu rapor ediyorum.

Saygılarımla.

3. APMAYIN DÜŞÜRMEYİN YAPANLARIN SIKKELERİ BOŞA GİTMESİN GENE SAÇMALAMAYIN

4. *HHC*

*HHC* User

düşürmeyin ne arkadaşım ? Ya siz cidden kafayı mı yediniz ? 50 tane top yeeri için her gün oyurup yulong kassam . Bak günde 1000 tane kassam 650 gün yapar. 2 yıl yapar 2 yıl . Dalga mı geçiyorsunuz gerçekten ? Direk yerleri içinde bi bu kadar kas bakalım para yatırmadan nereye kadar kasacaksın merak ediyorum .Arttırmayın mıŞ!

....FATİH....™ bunu beğendi.
  5. bende konuyu "rapor" ediyorum ama beklenti içine girmeyin :)

6. Bencede çok fazla taç gibi günlük 20 bin kassak tamam 1 .250 k kasarız fakat günlük sadece 500 tane kasmakla bu 'nu 3 yılda tamamlayamam işi gücü bırakıp kasılalîm mı ayrıca parayla sata bilirler ancak günlükte 20 bin sikkelerden görevlerle kazanalım bizim de paramız yok napalım lütfen sayın adminler buna bi el atın teşekkürler kolay gelsin..

7. RAMBO.SIR

RAMBO.SIR User

Yulong sikkesi kasılan haritalara leveli yetmeyenler ne yapacak hiç düşünüyorlarmı acaba.

8. FARUK™

FARUK™ User

Levelinizi yükseltmenizi istiyorlar işte

9. mr.gold**

mr.gold** User

Her turlu arttirilmasi lazim. Birseyi gelistirmeyi amaclar iken bu kadar da dengesiz is yapilamaz.. bunu sadece seafight yapabilirdi,yapti da :)

Bu sekilde oyun gelisip heyacanli olmuyor,abartili zaman ve para calan birsey haline geliyor ki bu oyuncularin azalmasina sebep olur.Yeni para politikalari dusunuluriken hic normalde para harcayanlar dusunulmuyor,biz topa para oduyoruz baska birtanesi cikiyor birkac ay icerisinde.. ona da oduyoruz bir tane daha 2 aya...ona da tamam hayda simdi seviyesi artti onun icin yatir.. Arkadaslar bankamatik dahi limitiniz kadar verir,biz enayi degiliz bir sure sonra para akimi da durur.. politika tamamen yanlis, asil bunu bildirin bence.

Biz normal oyunu oynayamiyoruz,surekli bir lag ve her yamada bir bug olusuyor..Bir dunya gorev serisi var, hepsini yapmaya kalksan saatlerin gidiyor,oynamaya bikiyorsun o gun icin.oyunu gelistirecegiz diye yeni harita yeni gorev ve ya yeni top ya da buff gibi birseyler yapmasinlar, su normal olan problemlerini duzeltsinler.. 20 gemi yan yana savas yapilamiyor ya da bir npc kesilemiyor oyun donuyor..

Siz durun daha safanad var, bakalim onunla neler satin almamiz gerekecek?Sonra baska birsey cikacak,bizden onu da satin almamiz beklenecek..

TiryakiHasan ve ....FATİH....™ bunu beğendi.
  10. merhabalar günde 500 tane yulong kasılıyor 1.250 yapmamız için 2500 gün bu görevleri yapmamız gerekiyor az olmuş üstüne 1000 gün daha koyun bare sgortadan emekli yapın 3500 günle artık seafight oyunluktan cıkmaya başladı gibi görüyorum sürekli bi görev ve her seferinde daha fazlası geliyor lütfen düzenleme getirin artık bunlara bu nedir ya strateji ve savaş oyunu olarak oynuyorum ama bu bir stratejide degil savaşta degil mubarek 2500 günlüük kutsal görev gibi bişey şimdi diceksiniz paket cekin onuda cekiyorum savaşmak için ama örnek veriyorum pakette gelen yulong 15bin 5 lwl 30 tane top herbirini 6 lwl basmak için extra ucurum topu + 450 yulong sikkesi 30 x 450 = 13.500 yulong kalan 1.500 yulong sikkesi kalıyor bununlamı yapıcaz yani şuan nereden tutarsan tut mantıklı birşey yok lütfen acilen düzelttirin bu durumu iyi günler kolay gelsin

TiryakiHasan bunu beğendi.
  11. baba34_foo

baba34_foo User

Seafight'ın misyonu genç yaşlarda ki kardeşlerimize görev bilincini aşılamak, öğrencilere ödev ve günü gününe çalışmanın önemini vurgulamak olabilir. Korsanlıktan çıktı kamu spotu hali aldı :)

TiryakiHasan ve BIRAKTI bunu beğendi.
  12. BIRAKTI

BIRAKTI User

Gerçekten çok saçma olmuş bu son geliştirmeler 500 yulong sikkesi nedir allah aşkına bu böyle yapılmaz kimsede yapmaz yapamazörneklersek 200 taç 100 yulong 100 safahad sikkesi olabilirdi veya buna benzer önermeler merkeze raporlayın bu tam bir fiyasko oldu

dogu21 bunu beğendi.
  13. Kendi çukurunu kazıyorsun kendine gel artık !

TiryakiHasan bunu beğendi.
  14. çAğRı

çAğRı User

günlük görevle 5 k yulong elde edebileceğimiz bir görev getirilebilir. örneğin 5 mil daılon yada batuın hasar ver gibi. oyuncuları pek cok yenılıkle zorluyorsunuz. ınsanlar savasmak ve eğlenmek ıstıyor. sureklı görevlere zaman harcayınca oynamaya istek kalmıyor.

15. Güzel fikir fakat hep 3. sınıf muamelesi görüyoruz

16. günlük 20bin yulong sikkesi kasılacak görevler olmalı ve top yeri vb yerler için istediği sikkede düşürülmeli

17. Bir zamanlar yulong sikkesinin bir amaçı yok oyunda görevlerini yapmaya değmez diyenler ortalığı yakıp yıkıyor.Bu oyunda hiçbir şey gereksiz değil sadece oyuncular önemini anlamak istemiyor.İstenen sikke fazla haklısınız ama düzenlemenin geleceğini düşünmüyorum