Yulong Kasmak

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve NGC666 tarafından 20 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NGC666

NGC666 User

24. levelım nasıl nerden ne keserek yulong kasabilirim? top yeri açmam lazım yulong kasamıyorum. kaçıncı seviyede yulong veren günlük görev açılacak?

2. blackgo31

blackgo31 User

kar erimesi etkinliğinin içindeki grup haritasına girip (viking onuru) kasabilirsin

NGC666 bunu beğendi.
  3. yıl dönümü etkinliğinde geçen seneki grup gelirse tek seferde 7k yulong kasarsın grup biraz zordu ama oyunda daha karlı bir grup gelmemişti şu an karakoç yada enkazlar da iyi yulong veriyor

NGC666 bunu beğendi.
  4. NGC666

NGC666 User

teşekkürler cevaplar için arkadaşlar ama grup haritaları içinde henüz gelişmiş bi gemim yok pek giremiyorum. sanırım biraz daha beklemem lazım yulong kasabilmek için.

5. NGC666

NGC666 User

bi de acaba yulong veren günlük görev kaçıncı levelda açılıyor ve kaç yulong veriyor? ona göre level kasayım diyorum.