Yüzlerce oyuncu Mağdur

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 9 Temmuz 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

aynı konuda tekrar konu açtığım için üzgünüm. Ancak bu konunun tek muhatabı ben olmadığını biliyor ve düşünüyorum. Etkinlikteki yapbozun tamamlanması için 144 parça normal 144 parça ender ve 144 parça epik olmak üzere 432 parça toplanması gerekiyor. Ancak etkinlik başlayalı 29 gün oldu. Günlük 200 ün üzerinde npc kesiyorum. son gelen düzenlemeyle normal parçaların çıkma oranı baya arttırılmış. Ancak hala 200 npc den 1 er tane ender yada epik düşürmek mucize. 29 günde 200 parça çıkarttım. 144 parça normal 56 parça ender ve epik çıkartmışım. Ortalama günlük 2 tane ender yada epik çıkmış. Etkinliğin bitmesine 12 gün kalmış çıkartmam gereken 232 parça var. yani bu şekilde 116 günlük bir zamana ihtiyaç var ki son günlerde günlük 1 tane bile çıkma ihtimali 200 npc den 1 değil. ticaret kısmında 3 lanetliye satış 57 lanetliye alış yapıyorsun. 232 parça lanetliyle almak istesek 13.000 lanetli gidiyor. lanetli toplayacağımız bir yer yok. Karaborsaya yada npc lere lanetli ruh eklenmeli. ender ve epik parça çıkma oranının arttırılması çıkan parçaların satış sınırının kaldırılması gerekiyor. bu konu eminim yüzlerce oyuncuyu ilgilendiren bir konu. Lütfen ilgililere bu sıkıntımızı iletin. Teşekkür ederim.

qavrıla, TC... ve BarsaM bunu beğendi.
  2. Mühendis

Mühendis User

hangi zekanın ürünü ise 48 ülke var ve yapacakları yapboz belliydi 48 adet yapboz sonunda dünya kupası forografı açılacaktı ama çok bilmiş oyun adminleri toplam 432 adet yapmmış sanki çok parça veriyor gibi :))

3. ŞAHİN

ŞAHİN User

zaten şuan elinde lanetli ruhun olsa 385 tane alabilirsin yani neredeyse almakla bile yetişmiyor. şimdiden hepimize geçmiş olsun.

4. TC...

TC... User

full oynadığım halde 297 parça toplayabildim

5. Ankapiia18

Ankapiia18 User

herkes mağdur merak etmeyin görevleri hemen kapattılar daha etkinliğin 2. kademesini bile yapamadık yapbozu boşver..5 görevim kaldı oda yok ortalıkta

6. ŞAHİN

ŞAHİN User

nerdeyse 10 npc de bir normal çıkıyor. 35 tane satabiliyoruz. onuda 3 lanetliye, normalleri bile satamıyoruz ki lanetli toplayalım. TC sen yine şanslıymışsın 297 parça çıkarmışsın benimki 202 tane daha

7. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Siz önce bu tarz etkinlikleri oyun adminleri tarafından yapılmadığını öğrenin, sonra eleştiri yaparken hitap şeklinize dikkat edin aksi halde hesabınızı kapatmak durumunda kalacağım. Siz şirkete başvuru yapın, sizi alsınlar sizin zekanızın ürününüde görelim.

8. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Sizi anlıyorum. İleteceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.