Yüzen kale ve yetenek ağacı hk

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve MoonShine tarafından 1 Eylül 2025 19:15 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MoonShine

MoonShine User

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün bir paket almayı düşünüyorum herkese aynı paketler mi geliyor bilmiyorum ama Hayalet Geminin Yığını paketin adı. 150 milyon inci ve 250.000 kristal içeriyor paket. Bu paketi aldığımda kale günlerinde ki indirimi beklememe gerek kalmadan yüzen kaleyi ve yetenek ağacında istediğim seviyeye getirebilir miyim? Birde yetenek ağacı ve yüzen kalede öncelik konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden yanıt veren korsanlara çok teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

2. sana tavsiyem bunun için paket çekme inci kasmak yeterince kolay

3. MoonShine

MoonShine User

Yorumun için teşekkür ederim ama eksik soru için de özür dilerim. Aslında bu paketi almak istememde ki amaç sadece inci ve kristal değil. İçerisinde yer alan 180 yıldırım topu, denizaltı pervaneleri vs. derken birçok parça daha gelecek bundan dolayı istiyorum. Sadece inci ve kristali sormamım sebebi inci yeter mi yoksa bir sonraki kale günleri indirimini mi beklemeyelim onu öğrenmekti.

4. ROVER.96

ROVER.96 User

Kaleler için 85-100 m arası birşey lazım . ( Kale gününde )

250 k kristale de rahat hepsini tamamlarsin. ( Deniz üstünü)

Fiyat uygunsa yapıştır. En az 2-3 ay one atarsın. He kale günü en son 1 ay önce cikmisti diye hatırlıyorum. 1,5-2 rahat beklersin kale günü içinde bunu da hesaba kat.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.