Yüzen Kale Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *HHC* tarafından 2 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *HHC*

*HHC* User

Efendim Merhabalar.Kalelerde bulunan Altın sandıkları isimli kale 8/8 olduğu takdirde ele geçirme ganimetini %8 arttırmakta.Bakın altını çizerek söylüyorum ganimeti diyor altını değil!Fakat şöyle bir şey fark ettim bu kale aslan yüreklideki sistemlere etki etmemekte.Denedim test ettim defalarca kez kale takılıyken ve değilken max ve min ele geçirilen inci değerlerini karşılaştırdım.Bu konuyu yetkili birimlere bildirmenizi ve gerenin yapılmasını talep ediyorum.En kötü ihtimalle orada yazan ganimet yazısı yerine altın yazarsınız ve bizde o kaleyi boşu boşuna kullanmayız.Kolay Gelsin.(Dip not: Konuyla alakasız ama hatalı banlarımızı nereye yazıyoruz acaba forumda bulamadım ?)

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @*HHC* ,

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Oyun sayfasında yüzen kale kısmında sadece ganimet olarak belirtilmiş. Fakat forumda bulunan konuyu incelerseniz eğer gerekli açıklama yapılmış. Buradan inceleyebilirsiniz. Ayrıca sohbet yasaklanması hakkında destek ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.