Yüzen Kale Geliştirme Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve леге34 tarafından 18 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. леге34

леге34 User

kalelerim resimdeki şekilde gemim gelişmekte bundan sonra hangi kaleleri geliştirmeliyim ne yapmalıyım acil yardım

2. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Selamlar,

Kale düzenleme her oyuncuya ve oyun tarzına göre değişir, farklı farklı birsürü kombinasyon yapılabilir bu çok geniş kapsamlı bir seçimdir.

Orta Kalesinden Usturlap,Barutluk ve Marangozun Ustalığı.
    Burun Kalesinden Gülle Rampası,Zırhlı Gövde ve Salma Omurga.
    Vudu Kalesinden Vudu Serabı,Tılsım Soketi ve Güçlendirilmiş Tılsım Mücevheri (bu kısımda kendi savaş tarzına göre değişiklikler yapılabilir)
    Silah Güvertesinden Dev Yangın,Zehirleyicinin Laboratuarı ve Tersane Marangozu Şeması.(ayrıca savaş esnasında Büyü Geliştirici daha etlikii olacaktır)
    Kıç Kalesinden Top Deposu,Kıç Bodoslama ve Roket Platformu.
    Mürettebat Güvertesinden Yavuz Sayman,Askerlik Uzmanıve Bakım Mürettebatı.

Ben bu şekilde kullanıyorum ama Son olarak dediğim gibi çok farklı ve çeşitli kombinasyonlar yapılabilir,

İyi Oyunlar, İyi Formlar...

3. леге34

леге34 User

teşekkürler peki ilk neyi geliştireyim veya ilkten 8 yapmadan 6 da mı bırakayım ne yapayım

4. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

ilk olarak atış süresi azaltması, isabet olasılığı, hasar önleme, kaçınma, npclere verilen hasar, tamir gibi şeyleri geliştirmelisin bence :) senin için önemli olan şuan kasılmak savaşmak değil...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.