Yüzen kale barutluk, usturlap

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Tenshu tarafından 22 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tenshu

Tenshu User

Barutluk ne işe yarıyor? veya usturlap. Barutluğum 9/10 yani %9 hasar veriyor. Çıkarıyorum kaleden vuruyorum deniyorum sonra takıyorum tekrar vuruyorum deniyorum aynı vuruyorum. %9 hasar veren bi kalenin etkisi yok mu oyunda ? sizde de böyle mi ?

2. NODAMAGE

NODAMAGE User

%'sel olarak top hasarını arttırıyor. Çıkarıp takmada bazen takılmalar oluyor olabilir bu bir gerçek. Etki 9 seviyedeyseniz %9 top hasarınızın totelinde oynama yapar. örn 100 bin vuracağınız bir gemiye barutluk 9 mevcutken vurduğunuzda 109 bin vuracaksınız. Vuruşlarınızı aynı sistem gemisi üzerinden kritiksiz takip edin. 5-10 k hasarda genişleme olur illa ki bu topların mekanizmasının oyuna yansımasıdır. Yani top 100 elit gülle bonusu veriyor diye net 100 vurmaz. İsabet %100 var sayarak kaçınması ve hasar önlemesi 0 bir sistem gemisine 95-105 arası bir değişkenlikle vurur. Buda korsan oyunu oynadığımızı bize hissettiren ufak bir trik. İyi forumlar.

3. Tenshu

Tenshu User

Hocam kaleyi çıkarıyorum gemi özelliklerinden hasar düşüyor. Ama gizemli gulet gemisine hala aynı vuruyorum. Zaten 300-315 arası vuruyordum kritiksiz çıkarınca da kritiksiz aynı vuruyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.