YÜRÜYEN TAMIRCİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ۩ఋ〤•ЋaўҝØ•СέρҜĨη•〤ఋ۩ tarafından 14 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yürüyen tamırcı kodu paylaşmıstınız çok teşekkur ederız sizin sayenızde çoğu kişinin yürüyen tamırcısı oldu fakat yürüyen tamircisi kodundan yararlanamayan magdur olan arkadaşlarımız da var onlar için tekrar yenı yürüyen tamırcı kodunu paylaşmanız mumkunmu acaba ?

2. alize38

alize38 User

valla çok haklı ben premium olayını bilmeden kullandım araya gitti

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

aktif bir kod olduğunu hatırlıyorum. kullanırken vipliğinize dikkat ederseniz problem olmaz. aktif olan bir kod için tekrar talepte bulunmak sizce ne kadar doğru olur.

4. Tragula

Tragula User

Ama bu kodu aldığımızda viplik bittikten sonra gittiğini unutmuş olanlar olabilir.Zaten çoğu kişide var.Bunu kodla dağıtsanız kimseye zararı olmaz tamirat hızı artacağından battıktan sonra zaman kaybımız aza inecek yada en azından inciyle felan satsanız pazarda 1 aylığını oda makul olabilir.İletirseniz sevinirim.

5. admınım doğru diyosunuz fakat bilmenler vardı hanı nasıl diyim kodu kullandı ama vipsiz kullandı haberı yoktu vipsız kullandıgı içinde boşuna gitti hani pazar yerine koysanız inci ile alcak veya teklif ile en azından ordan edınmıs oluruz yada yapamıyosanız sizden ricamız bi yenı kod daha çıkarmanız

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yeni bir kod hazırlanması mümkün değidir. Bir kereliğine yapılmıştı. yürüyen tamirciden faydalanmak istiyorsanız ödeme kısmında mevcut satıştadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.