yürüyen tamirci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Magic-Shoot tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam , ben bi ara vipligim varken yürüyen tamirci kodu yazmıstım ama sonra vipligim , yürüyen tamircim aniden gitti , sonra vipligim geldi ama yürüyen tamircim gelmedi , şimdi çok sıkıntı çekiyorum , ne yapmam gerek? supporta yazdım ama hep aynı cevaplar , yeniden yürüyen tamirci kodu verilme şansı varmı?

2. Eğer yürüyen (5.seviye) tamirciyi koddan kazanmışsanız vipliğiniz süresince değil kodda verildiği kadar geminizde kalır şayet satın alırsanız süresi bittikten sonra bile vip liğiniz varsa kullanmaya devam edebilirsiniz
    iyi oyunlar...

3. yanlışın var yürüyen tamirci viplik sona erene kadar gemide kalır ve sona erdikten sonra yeniden viplik yapsanız bile yürüyen tamirci için verilen kodu tekrardan kullanamazsınız

4. mesajı dikkatli okursanız onu kastetmediğimi anlarsınız arkadaş vipken kod kullanmış vipliği varken neden tamircinin bittiğini söylemiş bende kodda verilene vipliğin etki etmediğini satın alırsanız viplik kuralıının geçerli olacağını açıklamaya çalıştım kodu tekrar kullanmakla ilgili hiçbi şey yoktu
    iyi oyunlar...

5. Selam

yürüyen tamirci sadece 1 kere verilmişti tek seferklik kullanım için. bir daha verilir mi bilemeyiz. oyunu takipte kalın

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.