Yürüyen Tamirci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve |Λℓтıηışıк|»V*K« tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yürüyen tamircileri bedavaya verdiniz iyi güzel ona lafımız yok zaten de bu parayla alanlara ne olacak peki biz enayi yerine koyuluyoruz yarın bigün abanoz fildişinide koyun pazara yada kodla verin biz gene boşuna para vermiş olalım.Unutup gittiniz yürüyen tamirci değerinde paket istiyoruz yönetime ulaştırın lüften

2. yumi

yumi User

tamirciler alamayan arkadaşlar için güzel oldu buna kimse birşey demesin bence. ancak verilmesi ni telafi amaçlı olarak açıkladılar. bence bu telafi zaten sahip olanlara yapılmadı ki. o hatadan dolayı benim tamircim 3 kez hesabımdan gitti. ve ben ilk başlarda supporta bildirdiğimde geri verildi ancak 3-5 günde olsa ben para ile aldığım bir özelliği kullanamadım. bunun bir telafisi olmadı. gerçi olmasıda gerekli değil ama bu açıklamanın telafi amaçlı yapıldığı konusu talihsiz.çünkü ıelafi amaölı değil.benim ve diğer arkadaşların kullanamadığının bir telafisi değil.

3. Onu bir Günlüğüne Verdiler Adamlarda viplik oldugu için Gitmedi Yani Başka insanlarda Varsa yoksa Ne zararı Dokunuyor Sana Onu anlamadım .. ? Ha Bide Sana zorla Al Demediler İsmi Üstünde Oyun bi BakarSın Yarın Herkese Fildişi abanozuda VerirLer :) Onun İçin Sıkıntı etme Ve yaratMa Çabuk YaşlanırSın Gözüm :)

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetiniz iletildi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.