Yürüyen Tamirci,Abanoz,Roket Ustası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Antalyalı tarafından 28 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Antalyalı

Antalyalı User

Başlıkta belirttiğim 3 Şey Vipliğimle bağımsız çalışıyor Yürüyen tamircim gitti roket ustamın 2 günü kaldı supporta bunu 1 ay önceden belirttim gidince yazın yükleyelim dediler gidince yazdım elimizden gelen bişey yok programcılara bağlıymış mecburmuyum ben programcıların hatasını oyun oynarken çekmeye 2 3 gündür yürüyen tamirci olmadan oyundan zevk alamıyorum savaşamıyorum.programcıların hatalarını neden oyuncular çekiyor yürüyen tamircim verilene kadar roket ustam gidicek ne anlamı kaldı ozaman sözde programcıların 1 aydır benim çektiğim belkide daha uzun süredir başkalarının çektiği sorunu çözemedikten sonra

2. Aynen bende de bu sorun var benimde bitmesine fazla ama malum vipliğim sandıklardan çıktıkça uzuyor ancak diğerleri uzamıyor.Yetkililerin bu soruna acil bi çözüm bulması lazım.Yoksa çok oyuncu bundan zarar görecek.Oyuncunun zararını kim karşılayacak peki bu bir soru işareti.Ayrıca sorun oyuncudan kaynaklanmıyor.Tamamen oyun yöneticilerin hatası bu sorun biliniyor ve müdahale edilmiyorsa zararını karşılamalılar oyuncunun umarım en kısa sürede bu soruna çözüm bulunur ayrıca sayın adminler lütfen bu sorunu üst mercilere ısrar edilsin yoksa çok oyuncu bu işten zarar görecek efendim kolay gelsin...

3. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Bu durum rapor edilmiştir en kısa sürede düzeltilecektir.

İyi Oyunlar.

4. tamirci marngozum gitti vipliyim varken neyden olabilir galiba hata bir bakaranız sevnirim teşekkürler kolaygelsin

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Marangozunuz sandıktan mi çıktı? Sandıktan çıkan marangoz süresi bitince gider.

İyi oyunlar..

cαρτ bunu beğendi.
  6. sayın yetkili roket ustası .tamirci marangoz ve abanoz güverte vip lik ile entegre olmuyor viplik artıyor onların süreleri artmıyor. ilgili birime iletiniz bir zahmet

7. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir. En kısa sürede düzeltilecektir.

İyi Oyunlar.

8. teşekkürler.

☆Janissary☆ ve cαρτ bunu beğendi.
  9. en kısa süre dediyse en az 2 ay :)

10. valla benim tamirci düştü hiç bir şey yapmadılar :(

11. Antalyalı

Antalyalı User

aynen öyle benimde düştü tamircim yarında roket ustam gidicek seafight yönetimi geri verirse artık ozamana kadar vipliğimde bitmiş olucak bu arada mağdur olan oyunculara özür bakımından bişeyde verilmeyecek.Tabi bu hata bahsettiğimiz şeylerin süresi viplikten çok fazla olucak bi şekilde olsaydı hemen düzeltilirdi ama hata bize zarar verince nedense düzeltilmiyor

12. Bence abanoz tamirci marangoz 5.seviye roket ustası bu üçlü kesinlikle sınırsız süreli olmalı zira zaten çoğunu ilk seferde para ile alıyoruz güncellemeye gidilmeli tıpkı vudu rahibi 3.seviye gibi.

13. .aşkoo.65

.aşkoo.65 User

sayın oyun yöneticileri viplik ile güvertem arasında 13 gün vardı ama sandıktan çıkarttığım viplikler bile güvertemin süresi uzamadı uzamadığı gibi güvertem viplikten önce bitti lütfen ilgilenin güvertemi geri verin

14. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Sorununuzun incelenmesi için destek birimimize mail atınız.

Saygılarımla
    Sensible

15. .aşkoo.65

.aşkoo.65 User

destek sistemine başvurdum ama düzgün bi cevap alamadım

16. Aynen süresiz olmalı katılıyorum sonuçta bu bir oyun oyuncunun karına olmalı her oyun gibi kolay gelsin...

17. Merhabalar vipliğimi yenilediğim halde abanoz güvertem destekler bölümünde 2 gün olarak gözüküyor ilgilenirseniz sevinirim.
    ID: 65/6991512

18. Merhaba,

Sorununuzu bize support kısmından iletirseniz daha hızlı destek alabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.