Yok oldu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve talip46 tarafından 11 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. talip46

talip46 User

Tam bir saçmalık gibi okuyacaksınız bu yazdıklarımı ama daha yeni 3 haritasına indim seviyeleri düşük bi gemiye sıkıyordum canının 30 b i kala ele geçireyim derken adam haritanın ortasında harita atlar gibi kayboldu ben sıkarken. Neler dönüyor oyunda bugun de yine adamın gemisini ele geçirdim 50 m altın verdi hayır noluyoruz biz sabahlara kadar oynarken paralar yatırırken insanlar hile yapmak üzerine master yapmış.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

İnternetiniz bir anlık donmuştur ve rakibiniz kaybolmuştur hepimize arada olan bir şey bu oyunda öyle bir durum yok.

Altın konusunda ise eğer birisinin hileli şekilde oyun parası elde ettiğini düşünüyorsanız supporta yazabilirsiniz böylece kişinin hesabı incelenir varsa bir durum cezasını alır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.