YÖNLENDİRMELER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sandık.Canavarı tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamlar oyuna girince herhangi bir yön tuşuna basınca harita kendiliğinden sol üste gidiyor. sonra tuşlara basınca tepki vermiyor. rota belirle,yukarı,aşağı,sola,sağa,tamir et çalışmıyor . sorun bendedir diye düşündüm tuşları değiştirdim yine aynı sorun bilgisayarı yeniden başlattım yine düzelmedi klavyeyi çıkarıp taktım yine olmadı. Lütfen bunu düzeltin etkinlik var kasılamıyorum lütfen bi çözüm bulun
    not:diğer tarayıcılardada böyle klavyeyi kontrol ettim tuşları söktüm baktım bi sorun yok
    ıd
    181/41894491

Son düzenlenen: 18 Haziran 2015
  2. başka oyunlarda sıkıntı olmuyo wasdq tuşlarında sadece seafightta sıkıntı var lütfen oyundan uzak kalıyorum :(

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

W S A D olarak benim yön tuşlarım gayet normal çalışmaktadır sorun sizin klavyede veya tuşlarda olabilir. oyunla bir alakasının olacağını sanmıyorum. isterseniz supporta yazınız ama bence onlarda aynı cevabı verir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.