yiter ya :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TEK-AŞK-FB tarafından 20 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. açın artık şu gemilerimizi yiter yahu 8 ay oldu ayıptır günahtır o kadar para ve zman verdik dersimizi aldık ısrarala konular açıyoruz siz adminlerimiz de ısrarla iletin lütfen :D

2. SONSONSON

SONSONSON User

açılmasın kapanan gemiler bot kullan gemini geliştir kapandımı hemen açın yok öyle dünya

GugudaForza61 bunu beğendi.
  3. banlı gemiler hakkında konuları şuan sadece bizim TR serveri açıyor okadar diğer ülkelerin forumuna bakdım hiçbiri konu açmamış :)
    diyeceğim şuki burda kendi aramızda yazışıyoruz, bu saatten sonra açmasınlar daha iyi :)

4. özkantr

özkantr User

senın bı yazında 50 bın lıra harcadım dıye yazmıssın. sen o kadar harcadın herseyın fulken nasıl hıle kullandın anlayamıyorum.
    ayrıca o 50 bın lırayı yatırmadan doldurma gemılerle oynayanlar var boyle adaletsızlık varken oyuna nası olur da o kadar yatırıyosun anlayamıyorum.

5. Çıkan bütün paketler'i buz yanığı, felan alıyordum, 1 saatliğine görünmezleri gören programı açdık gemi sonsuz ban yedi :)

Son düzenlenen: 20 Haziran 2015
  6. aşkın açılmadı gemiler beya:(

7. kendilerinin zararlarına oyunu kapatıcaklar :D

8. özkantr

özkantr User

sen yazdıgımı tam okumadın heralde :) bı daha oku sonra para yatırmaya dewam edersın

9. doldurma gemi derken bişey anlamadım :S

10. özkantr

özkantr User

tr1e gel göruselım.

11. LORDY

LORDY User

Tamam açılcak gemiler 120 yıl gibi bir ban veriyorlar! Ölüme çare bulurlarsa girersiniz:D Az sabredin :D