YETTİ ARTIK çözün bu sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _KOCASEYİT_ tarafından 20 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bot meselesi bıktırdı adam kuruyor bota; zıpkın kullanıyor, sandık açıyor ,npc kesiyor , adama ts den niye npc mi çaldın diyorum adam bana kardeş ğemi bottaydı diyor cılkı çıktı onlarca gemi top üretmekten oyuncuların birbirini şikayet etmesinden ban aldı, şimdi bot kullanıyor dediğimiz zaman yapacak bir şey yok diye cevap alıyoruz. Napacaz yani seafightte botu sonlandırmak için avrupa insan hakları mahkemesineme başöuracaz? yok böyle bir şey çözüm üretek yöneticeler bize bottan dert yanıyor. Bu işte başka bir iş var diye düşünmeye başladımmmm.

Ya siz oyuncu arkadaşlar

2. bot olayı sıkıntı bekliyoruz bakalım ne zaman bannlanacaklar diye manuel olmadan olmayacak bu iş anlaşılan
    artı harita açığıyla milyon milyon inci +malzeme yapanların gemileri kapatılacaktı ondanda haber yok daha:mad::mad::mad:
    bende başak vardı 1 tane onu vurdum bitirdim başka harita vurmadım başa atar diye

3. 2009 yılında forumda sizin yazınıza benzer bir yazı yazdığım için full gemim banlanmıştı. İstememe rağmen hala da açılmadı. yani ne bot kullanmaktan ne de açık kullanmaktan. Seafight ve bigpointi eleştirdiğim için.

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bizler de sizler gibi programcılar tarafından yapılacak olan müdaheleyi beklemek zorundayız. şuan için manuel bannlamalara izin verilmiyor botları fakat izin verilmiyeceği anlamınada gelmiyor. lütfen biraz daha sabır..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.