Yetkililerimize ..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΥıŁÐıŻßèÝ58-LAV tarafından 15 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Eğer bu yazdığımı dikkate alırsanız çok sevineceğim. Yaklasık bu oyuna 2008de basladım ve benım ıcın yerı ayrı oldugu için ve teamspeak ortamı olduğu için alyans savasları harıta savasları vs benım hoşuma gittiği için şuan hala bu oyunu oynuyorum. teknik açıdan baksaydım bu oyunu coktan bırakmıştım.çünkü sizde bunu kabulenmelisiniz ; bu olay seafıght yönetiminin beceriksizlğindenmi yoksa ilgisizliğindenmı bılmıyorum fakat her yapılan yenılıkte yapılan değişiklikte bir hata oluyor kimi zaman oyun açığı oluyor kimi zaman oyun hatası ve bundan bir değil iki değil her olayda kesin 1 2 hata oluyor .ve baska bir noktaya değinmek gerekırse oyun admınlerı oyuna karsı ilgili değil oyuncunun ilgisini çekicek etkinlikler yok .tamam heray bir event cıkıyor fakat hep şu sistemı batırayım bu çıksın inci alayım vs tarzı etkınlıkler. değişik tarzda eventler görmek ıstıyorum. ben yaklasık 7 yıllık seafıght oyuncusuyum şu oyunu benım gözümde değerli kılan toplu savaslar ve ts(teamspeak) ortamı .şu oyuna zaten yeni başlayan user sayısının fazla olduğunu sanmıyorum çünkü oyuna çekicek birşey yok .ve aslında konusu ve kurgusu bir okadar güzel. ve bunu mahvedenlerde kusura bakmayın ilgisiz adminlerimiz.. Lütfen sizleri oyunda daha aktif görmek istiyoruz çeşitli etkinlikler görmek istiyoruz çeşitli aktiviteler .okudugunuz ıcın tesekkur ederm

*Ziqo* ve яoтαsız bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

forumla ilgili etkinlik öneriniz varsa söyleyin. uygun bulduklarımızı sunarız kabul edilse yaparız.