Yetkili Cm

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Eynel*Foo* tarafından 9 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın forum yetkilileri simdi biz kaplumbağa kırıcısı tasarımını aldık ve taşlarınıda normal baska gemiye ekledik ve diğer taşlarla beraber aldıgımız taşlarda çekildi simdi bizim taşlarımız gelecek mi?

2. Prin©eѕ

Prin©eѕ User

3. Güzel kardeşim ne demek istediğimi anlamadın heralde? Ben forumu okudum duyuruyu. ben bu tasarımı aldıgımda taşlarım duruyordu.. baska gemiye aktardım ve kendi gemimde olan taşlarla beraber tek gemi yaptım. ama o tek gemide bulunan bütün taşlarım gitti. şimdi bu pazartesi günü gelecek olan calısma ile birlikte benim taslarımda gelicek mi?

4. oguzz

oguzz User

aynı sorun bizdede var gemiden taşları cıkarıp depoya attıklarımız taşlar kayboldu tasarımı alıp almamakla alakası yok inş bu sorunda düzelir

5. yumi

yumi User

işte ben de tam bu yüzden taşları depoya koyamıyorum. bu sorunu etkinlik başlarında arkadaşlar paylaştı ancak bu konu ile ilgili açıklama yapıldığını gözden kaçırmamışsam göremedim. bir önceki etkinlikten kazanılan taşlarda depoda gözükmüyor.

6. Umarım en kısa zamanda forum yetkilileri bizi bilgilendirir.

7. oguzz

oguzz User

sadece tasarım alıp taşları gelmeyenlerle ilgili açıklama yapıldı taşları depoya atıp kaybolanlarla ilgili ne bir açıklama nede bir çalışma yapılmadı merakla pazarttesi ve salıyı bekliyoruz o güncellemede oldu oldu olmassa bizzat girip gemiyi inceleyip yüklerler yapacak bişey kalmadı inş tez vakitte taşları depoya geri yüklerler