YETKILI CEVAPLASIN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Eynel*Foo* tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 100 lira para verip tasarım aldık üstüne etkinlik vardı jinx tasarımını aldık 20 level taşları jinx tasarımına yükleyip tek savaş gemisi yaptık... 24 saat içinde taşlar gemiden kayboldu supporta yazıyoruz cözüm yok foruma yazıyoruz cözüm yok. Ya allah aşkına bir yetkili artık şu taşlarımla ilgilensin bu nasıl bişey ya 2 hafta oldu ya? 100 liraya mı yanayım! yoksa taşlar gitti ona mı yanayım! 2 haftadır ezik gibi batıyorum ona mı yanayım? yani bu taşlar ne zaman gelicek supporta yazıyoruz demircioglu klasik cevaplarla zaman kazanmaya calısıyor. foruma yazıyoruz beklemedeyiz diyorlar.. herkesin taşları gelmiş hala bekliyorum gelen birşey yok. lütfen ilgilensin biri yaa.

2. İşlerini doğru düzgün yapmıyolar ki benimde etkinlik anahtarlarımı vermediler. Para verip alıyoruz hadi oyunu biliyoruz aksamalar illaki olurda milletin hakkını yiyolar. Şu etkinlik yaparken yada etkinliği kapatırken daha dikkatli olun. Millet bas bas bağırıyor net bi şekilde hemde. Ama siz forum yetkilileri hiç bir şey yapmıyorsunuz. Elin brezilyalısının forumunda gayet anlayış gösteriliyor kendi adminleri tarafından bizim TR de bu imkansız. Global 6 ya geçtik yine aynı. Hiç bir şey yapabileceğinizide düşünmüyorum ki sizin. Kaç kere supporta yazdım bu geçtiğimiz ay. Demircioğlu yazıyor e-postama bakıyorum cevaplar klasik zaten olucak yapılıcak biticek bekleyin vs. Bu sizin anlayış göstergeniz ki siz ne anlarsınız be! İsyana kadar geldide geçiyor. Bırak abi Allah aşkına ya

Sessiz bunu beğendi.
  3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Supporta yazın ordan hallederiz.

4. 2 haftadır supportla iletisim halindeyim çok mağdur durumdayım lütfen artık şu taşlarım gelsin artık tek umudum sizsiniz. supporta yazıyorum ancak demircioglu standart cevaplarla geçiştiriyor.

5. Bigpatron

Tamam sen yaz supporta ben bakacağım. Mesajına not düş bigpatron bu mesajı bekliyor forumdan konuştum diye ellemez kimse ozaman

6. Bigpatron

Kontrol et bakalım taşlarını.

7. aaristocan

aaristocan User

benim taşlarımda aynı şekilde kayboldu benimkinede bakar mısınız acaba kaç gündür supporta yazıyorum geçiştiriyorlar beni sürekli

8. 19 kritik vermişsiniz zaten gemide mevcuttu. yerine 19 isabet taşı olacak, 19 hasar önleme ve 18 kaçınma taşları gelmemiş ..20 darbe puanı taşını fazla vermişsiniz sizin yüklediğiniz taşlar kaplumbağa ezici tasarımının taşları fakat kendi taşlarım hala yok ilgilenirseniz @Bigpatron ayrıca fazla taşlarıda geri alırsanız sevinirim.

9. Bigpatron

Siz kaplumbağa kırıcısı tasarımının taşları gitti diyorsunuz. Sorununuzu daha açık neden yazmıyorsunuz daha önceden.. Taşların tam listesini yazın supporta.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.