Yetkili Baksın ..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve need11 tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. need11

need11 User

Yav kardeşim herkezi banlamıyolar niye banlamıyosunuz bizi nyie banladınız onları banlamıcaksanız ayıptır günahtır bişeyy yapıyosanız tam yapın yapamıcaksanız banlarımızı açın alın size harita hilesi yapıpta dibine kadar kasılıpta banlamadaığınız gemiler ..
    1ĦøЯŦŁλКમ૩[£ŒŁ]2'252
    2†.тнαηαтσѕ.†1'526
    3vɘттɘl1'479
    4__εxρяєѕѕσ__1'356
    6EL_HOBBIT_191'311
    7SpArTaN [DIE]1'231
    8✖Ɲαραłм✖1'212
    9◄VLΛĐІΜІR►1'096
    11-»ALCATЯAZ«-1'060
    12╭☠╯....ЌłŁŁΣŘ....╭☠╯965
    13»ß⁂Λ⁂Ŀ⁂ß⁂Λ⁂Z⁂Λ⁂Ŕ«923
    14××ÝΣTÌŞ~BΣÝ××916
    15ॐ๑MỎқ-MỎқ๑ॐ847
    16★BLLGNS★「ƤØƁ」833
    17☆~TØЯΞTTØ~☆™823
    18☆ΛИКΛRΛ≈|06|☆²822
    19ĐЄLVIS754
    20♠»ÐєђşєтüŁ_√ąɧşєт«♠746
    21ぷ☣☣ҜДƑДҜỢקД尺Д刀☣☣ぷ665
    28Νątu®ąL² [14]587
    ve daha aralarında bulamadığım bi dünya oyuncu şu sıralamaya bakarmısınız nasıl harita hilesi yapılmış neden kapamıyosunuz bunlarıda ayıptır vallahi böyle yaparsanız hiç ilerleyemezsiniz dibine kadar haksızlığa uğruyoruz şuan bu sv asya 1 bakın şu svye bakın ayıptır ayıp

2. need11

need11 User

Dikkat edersen kardeşim orada 5.sıradaki gemide yok ben banlanmayanları yazıyorum.
    Birde oschl kardeş sen fransız değilmisin ne güzel türkçe konuşuyorsun öyle alın bakın adminler buda gemi satın alan bi oyuncu oda yasaktı o gemiyide banlasanıza ama nerdee :)

3. *Sempatis*

*Sempatis* User

Bu attıgnız sıralama tr serverlerine ait degil tr takımı yabancı serverlerin sorunları ile ilgilenmiyor.

££pRENSEs63££ bunu beğendi.
  4. need11

need11 User

ee ingilizlerde ilginemiyoar kim ilgilencek ozaman

5. *Sempatis*

*Sempatis* User

Harita hilesi yapanlar ile ilgili program hazırlandıgı bildirildi forumda bekleyin kimsenin yaptıgı yanına kalmaz :)

Son düzenlenen: 28 Ocak 2015
  6. need11

need11 User

sen adminmisin kardeşim admin ağzında konuşuyosun bana bekle bekle nereye kadar üç beş kişiyi bi kerede banlayabilyiorsa harita yapan herkezide bikerede banlayabilriler ne için bekletiyolar ne programmış kaç yıllık seafight yöneticileri bukadar yavaşmı bukadarmı bu işten anlamıyolar bi program yapamadılar veyatta yaptıkları programlarda üç beş kişiyi banlamayamı yetiyor sadece nasıl bişey bu anlayamadım :)

..psiko.. bunu beğendi.
  7. need11

need11 User

6 saattir cevap verecek bi yetkili arkadaş bulamadım tebrik ediyorum sizi banlamayın kimseyi herkez yapar hileyi geçmiş olsun ban diyelim ban yiyenlere :)

8. ..psiko..

..psiko.. User

bırak aga bunların alayı faso fiso :)

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sabırlı olun bannlamalar yapılacaktır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.