Yetersiz Değerlendirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Merhabalar.Ben lwl e göre sınırlandırmalar konusunda bikaç öneride bulunacağım.
    Şuan uygulanan sistem çok saçma.Herşey lwl ile alakalı.Fakat lwl doğru bi sonuç değil.yani karşımızdaki geminin gücü lwl ile doğru orantılı artmıyorki lwl sınırı konulsun.hatta ters orantılı olmaya başladı.şöyleki bazıları sadece ışıkta kasılmak yahut 5-15 lwl arası etkinliklerde kasılmak adına lwl atlamıyor.20 lwl le arasında hiçbifark yok.hatta daha uyanık.daha kolay lokma oyuncular arasında kolayca sivriliyor herkesi batırıyor tek başına ametrasuy bile elegeçirebiliyor.kendi filom ve alyansımda olsa dahi birlikte amtrasu keserken hep büyük parça onlarda kalıyor.bu anlamda düşük ve orta ölçekliler için düşünülen ve aslında onlar için açılan bu harita ve etkinlikler değerini kaybediyor.
    Benim düşümcem şu.Gemi puanlaması oluşturmak.Geminin kale sayıları yetenek sayıları,top güçleri-lwleri,elinde bulundurduğu cephane miktarı,gemi canı ve taşlarıyla puanlama yapmak.
    sonra belli puan sınırları koyarak oyuncuların sınıflandırılması ve bu sınıflara göre etkinlik ve özel haritaların düzenlenmesi oyuna belli miktarda denge getirecektir.

ghosthunter bunu beğendi.
  2. Banada biraz mantıklı geldi hangi oyunda senden düşük lwl senden daha güçlü hiç görmedim açıkçası,
    ama burda 2 lwl biri 20 lwl birinden daha güçlü olabiliyor lwl lere biraz önem verilmeli.