Yeter

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆☆BlubbeService☆☆§•ƒ tarafından 17 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yeter be kardeşim bıktık oyunun kasmasından yok lagınızdan yok cartınızdan curtunuzdan şu oyunu artık pcye indirilebilen online oyunlardan yapın araştırmalarıma göre oyunun kasmasını minimum orana indiriyormuş bıktık artık paramızla rezil olmaktan bizi düşünerek yaptıgınız hiç bir şey yok sadece tek düşündüğünüz "nasıl daha fazla para harcatırız"

2. indirme büyük sıkıntı aga millet denemek için web tabanlı olması çok iyi oluyor indirme olsa bende dahil girip bakmazdim ama para kazanma konusunda haklısın 2 güne bir ülke tasarimi çıkıyor bıktık kaldirsinlar şu ülke tasarimlarini

3. Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar oyuna yeni şeyler yükleniyor biraz oyun kasıyor veya gidilmiyor belki yeni haritalar veya benzeri şeyler yükleniyor belki bunlar kolay değil ama inancım Seafight bizi memnun edici şeyler yapar diye düşünüyorum:)) umarım yanıltmaz.ayrıca etkinlikler eskisi gibi karlı değilbunuda biliyorum kar oranı çok az umarım bizim zararımızı karlı bir etkinlik yapıp karşılarlar:)) tabi benim fikrim kolay gelsin.

4. Karaborsa diye bir şey var etkinlikte yarısı ordaki itemlere yarisi de petle tasarima gidiyo ekstra kasmak zorunda kaliyoz biraz gülle için karaborsaya karşıyım

5. Harita deil leveller yukleniyor

6. Aynen yeni lvller :))