yeter ya

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve mamı_55 tarafından 11 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mamı_55

mamı_55 User

Sistem: 11-09-2016 tarihinde saat 01:03:34, 2 Saat(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 11-09-2016 saat 03:03:34 zamanında giriş yapabilirsin.

Bunun sebebi ne şimdi ya. Ağzımızı açamıcaz mı arkadaş ? Daha dün benden kaçan adam bugün bana 80k atıyo ben sinirden çıldırıyorum onlara bişey yok ben sinirden 2 kelime edince ban. Yeter artık yeter sabır kalmadı bende. yapılabiliyorsa hesabıma aldıklarımın parasını verin silin atın hesabı ya şu verdiğim paralar olmasa 1 dk durmayacam burda. dayanamıyom artık zoruma gidiyo enayimim ben ya ben niye hile kullanmıyom diye eziliyom oyunda bu nasıl bi oyun anlayışı. 2 3 gündür ağzınıza dolanmış giş kuralları. iyi bakın giş kurallarına ben şöyle bir madde göremedim:
    - Hile yapmayan oyuncu enayidir. Diğer yapanlar tarafından ezilmeye mahkumdur.

Çıldırdım akşam akşam çıldırttınız beni. şuraya kafa dağıtmaya girdim ciddi ciddi kafa dağıttırdınız.

Şimdi karşı tarafında şu düşüncesi var "hmm korktu cevap veremiyo". Bu konuya hiç girmeyim diğerleri umrunuzda olmazsa bu hiç olmaz. !

Sayın forum yetkilileri madem sizin göreviniz bizimle yönetim arasında köprü kurmak o zaman bütün oyuncuların ortak fikrini iletin oraya.

BE-CE-RE-Mİ-YOR-SU-NUZ

Oyunu HİÇ ettiniz.

Oyunu mahvettiniz.

Bırakın gidin. Bağımlısı olduk bırakamıyoruz siz aldığınız paranın karşılığı olarak sunucudaki bilgisayarı kapatın bi daha açmamak üzere sizde rahat bizde rahat.

TiryakiHasan bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Hiç kusura bakmayın da rakibinize "yüzsüz" yazarsanız ban alırsınız bir de burada ağzımızı açamayacak mıyız yazıyorsunuz. Biri size "yüzsüz" dese hoşunuza gider mi?

>>>Üstelik bir de bann yiyeceğinizi tahmin ediyorsunuz da "yüzsüz" yerine "ü" harfini silip "yüzsz" yazıyorsunuz. Chat yetkilileri okuduğunu anlayamıyor mu sanıyorsunuz?

send a command message: /w 65/〤〤EarthShaker〤〤 bide yüzsz yzsüz yazıyon mu sen ya. hem chatten koordinatı al gel bitmeye yakın son vuruş alacam diye beni batır kendin kes bu mu senin oyun anlayışın

Rakiplerinize karşı oynadığınız bir korsanlık oyununda birisi sizin npc nizi çalıyor veya sizi batırıyor diye ona "yüzsüz" diyemezsiniz. Bu aldığınız 2 saat cezanın da sizde hile veya açıklar ile nasıl bir bağlantı kurdurduğunu da anlayamadım. Üstelik oyunu kapattırın daha oynanmasın gibi gerçekten ve gerçekten manasız bir teklifte bulunuyorsunuz. Bağımlısı olduğunuzun farkına varmışsınız, şimdi yapmanız gereken bu bağımlılık size zarar veriyorsa, kendinizi toparlamaya çalışmak.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.