yeter bıktm

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve batıran_tumu2 tarafından 23 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 gram iş soznrası zevk var o kadr para yatırıym gne yok burda ole bi sistem yapmışnzki tortuga taktm araym dedm 1 saat aradm 1 saat 2 saat kaldı tıortuga kapadm oyunu etknlk mi yapynz dalgamı gecynz belli değil madem bu kaadar zor cıkcak canını cok yap 2 gram kar yapynz goren sancak 0 zarar full kar acilen üst düzey yetkili kişilere ulaşsn bu msjbn değil bütn herkz şikayetci ...

2. cevap vermicekmi kimse

3. arkadaşım ben sana bir oyuncu deneyimimi aktarayım. Etkinlik ne kadar uzun olur kar o kadar az olur çünkü, uzun etkinlikte kar fazla olursa uzun süre olduğu için herkesin gemisi dolar. seafight para kazanamaz bu bir online oyun mantığıdır.

ZΛFΣЯ●46.C¤ ve ghosthunter bunu beğendi.
  4. hocam öncelikle türkçemizi biraz daha düzgün kullanmaya özen göster yazdıklarının yarısıno nerdeyse anlayamadım. ikinci olarakta oyunun kuralı bu etkinlirde çok fazla kastırmazlar ki oyuna parayla takviye yapalım biraz ticari düşünün. bu oyunu oynamaya kararlıysanız cüzdanınızdan çıkacak parayada razı olacaksınız

5. Sesli harflerin tatilden dönünce tekrar yaz, cevap vermemekte haklılar ki anlaşılmıyor cümlelerin. Etkinliğe gelince uzun etkinlikler daha az karlı olur doğrudur da 35 günlük bir etkinliği sadece bir skulda bağlamak cidden abes oldu, hani kardan adam nerede, seafightın simgesi idi neredeyse.

6. her yere yağan kar bi buraya yağmadı bu sene anlaşılan iyi güzel savunuyorunuzda biz bu oyunu yıllardır oynuyoruz online oyun mantı 35 gün sürmesi bişeyi değiştirmez gerçektende etkinlik berbat yani bunun bi savunması olamaz telafisi olmalı bence..

7. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Şikayetiniz neyle ilgili tam olarak anlayamadım, sanırsam etkinliğin uzun ve kârlı olmaması. Aynı etkinlikte bizde sizin gibi oynuyoruz kâr oranı diğer etkinliklere göre gayet iyi ve dağıtılan ödüller diğer birçok etkinliğe göre çok çok fazla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.