Yeter Artık

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 6 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun yapmış olduğu saçma sapan kararlardan ne zaman dönecek anlamıyorum siz kendi elinizle oyunu bitirmeye çalışıyorsunuz sonra oyunu uzaktan eğitimli yazılımcılar yönetiyor dediğimde eleştirirken daha saygılı olun dersiniz geçenlerde yapılan yamayla gemiden 10 topu sildiniz
    • Kupa kaleleri artık sadece kendi bölgelerinde avantaj sağlayacak Örneğin milletler topluluğu kupası 21-25 haritası arasında işleyecek
    ben gibi bir çok kişinin keskin kılıç alıp görevleri yapması sizin umrunuzda olmadı boşa o kadar gün itibar görevleriyle uğraştık şimdi de
    • Inya Kanının Bağışıklık süresi 60 saniyeden 10 saniyeye ayarlandı.

bana sadece şunu söyleyin uçurumun 27. dalgası nasıl yapılacak uçurumla 500 k vuracak şekilde adminler gemilerini ayarlasın ve bu postun altına videoyu göndersin çok merak ediyoum

+ o taş meselesi noldu arada kaynadı gitti demi yapanlar yaptı 34 taşları siz de bir güzel üstüne yattınız helal valla

Son düzenlenen: 6 Kasım 2023
    ...City... bunu beğendi.
  2. Revenger

Revenger User

Merhaba,

Oyunun geliştiricilerinin bazı kararları gerçekten can sıkıcı olabilir. Değişikliklerin bazı oyuncuları olumsuz etkilediğini görmek sinir bozucu olabilir. Ayrıca, oyuncuların beklentilerini karşılayamamak frustrasyona yol açabilir.

Ancak, böyle değişiklikler oyunun dinamikleri üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir ve bazen topluluğun tepkisine yol açabilir.
    Sonuçta, her oyuncunun deneyimi farklıdır ve geliştiricilerin oyuncuların geri bildirimlerini dinlemesi önemlidir. Umarım bu tür sorunlar çözüme kavuşur ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

İyi oyunlar!

3. reis adamın sorunuyla senin cevabının bi alakası olduğunu sanmıyorum :D ve evet taş bugu yapanların yanına kar kaldı

4. İnya konusunda size katılıyorum. Nasıl bir dengeleme söz konusu olduğunu tam anlayamadım, ama 30 saniye idealdir, bence.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  5. kupa odasında tamamiyle katılıyorum aşırı gereksiz o kadar yapılan ve harcanan emeğin bir anda çöpe atılması oldu o görevler için günde 1 2 saat uğraşıyoruz yazık günahtır şu yaptığınız bırakın geri kupalar çevrilsin eski haline illa oyunu para oyunu haline getirmeyin bunlar bizim amirallerle uğraşırken bize + veren ekstralarımız

6. 10 top eksilmesinin mantık olarak sebebi, muhtemelen top yeri açarlar.. Başka bir açıklaması olamaz : ) bence gereksiz bir durum söz konusu.. inyanın da 30 saniyeden 10 saniyeye düşmesi mantıken hiç bir sebebi yok : ) oyun bizim üzerimize kurulu. biz istemezsek yapılanların tekrar eski haline dönmesi lazım, biz ileriye gitmek isterken geri gidiyoruz. eksikleri tamamlamarı gerekirken böyle yapmalarının da bir mantığı yok :) neyse bakacazz :)

Revenge[TR] bunu beğendi.
  7. İnya yok, top yeri yok, kupa kalesi her yerde aktif değil bağaaacaaazzzz kiminnn sözü geçiyor! ;);):):) Benim amcam SF_TeamMember Swift Gayaa bağacazzz:cool:

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  8. -LegenD-

-LegenD- User

Sizi sürekli saygıya devat ettiğimiz doğrudur. Zira bazı mesajlarınız forum kuralları dışında. Ben top ve inya mevzusu ile ilgilenecegim. Benimde hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Taş mevzusuna gelelim. Kimsenin birşeyin üzerine yattığı yok. Sabırlı olun sonra o kişiler ceza aldığı zaman sizi buraya etiketler ve gördünüz mü dediğim zaman hoş olmaz. Bende sizin gibi düşünüyorum keşke anında banlansa. Ama sabır. Ben yönetiyorum burayı. Keşke ben yönetsem keşke siz yönetseniz ama yok işte mevcut bir yönetim var ve biz buna sabır göstermek zorundayız. Merak etmeyin sizin için savaşacağım.

TheRapkit bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.