Yeter artık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve talip46 tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. talip46

talip46 User

Arkadaşlar artık ödeme kısmından alışveriş yaparken iki kere düşünmek lazımmış bunu anladım.Kaç gündür aldıgım bokor kutuları hesabıma gelmedi gitti herhalde param boşa?
    Suporta yazıyorum teknik suporta yazın diyor teknik suport ne oluyor ? Telefonla arasam ilgilenirler mi acaba ? Sayın Bigpatron programcılar bi program çalıştıracak dediniz neden hala hallolmadı acaba?

2. talip46

talip46 User

14.08.2015 13:07
    Sorun için teşekkür ederiz. Senin tarafından satın alınan malzeme, sipariş sonucu hesabına yazıldı. Lütfen bu yüzden hesabını tekrar kontrol et.
    Satın aldığın malzemeyi hesabında bulamıyorsan, lütfen teknik Support'a yönel; orada sana alınan malzemeleri nasıl kontrol edebileceğine dair ayrıntılı bir anlatım verilecektir.
    User-ID:12620639

3. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Ödeme sorunları bildirimi ile sorunu iletirseniz çözerler hala çözemezlerse ve kredi kartı ile alışveriş yaptı iseniz bankanızla konuşun hizmetin gerçekleşmemesi nedeni ile paranızı iade isteyin, maksimum 1 ay içinde iade alırsınız

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

yardım için teşekkürler, lütfen payment supportuna yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.