YETER ARTIK!!

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Öncül, Feb 23, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Öncül

Öncül User

SA
    Benim 9 level bir gemim var bu geminin topları kaleleri ve yetenekleri kötü nedeni ise etkinliklerin bizler için yapılmıyor olması. Güçsüz birilerinin kasılması olayı düşünülmemiş. Haritalar çok zor. Işık haritasında patlıyoruz. Zaten 1. haritada pırıltı düzgün yok pvp de ise 5 dk duramıyoruz. Etkinlikler zaten çok uçuk 5milyon250bin canı var gemilerin diğerleri ise zarar veya inci vermiyor. Bize tek çözüm kalıyor oda oyuna para yatırıp inci almak oda fiyatlar çok uçuk. Yani biz nasıl kasılcaz. Bunların düşünülmesi lazım önerim ise belli levellerin kesebilecegi canı düşük gemilerin yapılması örneğin 100.000 canı olsun kesince 200 inci versin ama sadece 2 level olan kişiler kesebilsin bunun gibi şeyler olsunki bizde kasılalım. Sabahtandır oyundayım canım sıkıldı her 30 dk da 1 patlıyorum kapatıyorum tekrar tamir oldum derken yine patlıyorum. Böyle devam ederse işiniz zor...

[angelS] likes this.
  2. XanTier

XanTier User

İncili NPC konusunda katılıyorum. Düşük levellerin kesebileceği bir kasılma sistemi oluşturulmalı. Sadece pırıltı pırıltı nereye kadar gidecek? Sıkıcı bir hal alıyor bir yerden sonra pırıltılar.
    Bigpoint kendisi biraz feragat ederse, biz de paramızdan feragat ederiz.