yeter artık yeter

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve X(THE)^DEATH^(SHİP)X tarafından 30 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hanna.. bu nickke sahip sıfır oyun bilgisi varlık yüzünden 320m y kanine toplam da 1milyar vurdum lütfen diyorum bonus haritalarına ya bir tutorial getirin ya da tek girme getirin lütfen ya harbi bıktım artık

2. Bu insanı bazen tek girdiğimde bıktırıyor, ancak bence Seafight'ın buradaki asıl amacı oyun içindeki birliğe vurgu yapmak ve takım oyununun önemini göstermektir. Yani oyuncuları ekip oluşturmaya teşvik etmek ve donanmalara katılmalarını sağlamak için olabilir. Bu durum muhtemelen değişmez.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Maalesef bu sistem böyle kalacak tek girilemez. Ayrıca sizden ricam lütfen eleştirirken cümlelerinizi seçiniz zira forum kurallarını aştığınız takdirde size yaptırım yapmak zorunda kalacağım ki ben bunu gerçekten istemem.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 5 Kasım 2023
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.