Yeter artık bu sorunlar düzeltilmeyecek mi?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve deneme12 tarafından 7 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deneme12

deneme12 User

Öncelikle biraz başınızı ağrıtacağım özür dilerim. Bu oyunu 8 sene önce 2 yıl boyunca oynadım. Bu günkü sorunlara benzer durumlar oyunu çekilmez hale getirince de bıraktım. 1,5 yıl önce de arkadaşlarımın zoruyla tekrar başladım (keşke başlamasaydım). Çünkü;
    -Tarayıcıdan tarayıcıya fark eden, farklı ayarlar yapıp oyuna girebildiğimiz, zaman zaman girmediğimiz
    -100 geminin yan yana geldiğinde tıp deyip donup kaldığımız
    -Her harita değiştirdiğimizde sohbet penceresinin gözümüze sokulduğu,
    -Menzil artırmaya yarayan kartal gözünün eskiden otomatik çalışırken şimdi dibindeki adama sıkarken harcandığı,
    -Her etkinlikte mutlaka bir açık bulunduğu
    -Savaşın ortasında geminin “bermuda şeytan üçgeni” ne girip kaybolduğu
    -Tüccarda işe yaramayan öğeleri satamadığımız
    -Bazen pazara teklif veremediğimiz, alışveriş yapamadığımız
    -silah menüsünden sağlıklı alışveriş yapamadığımız
    -Bazen sunucu değiştiremediğimiz
    -Pet ve yem sisteminin düzgün çalışmadığı
    -görünmezleri röntgen ışınları ile görenlerin olduğu

v.s, v.s. daha aklıma gelmeyen yazamadığım bir sürü hatanın olduğu oyunu oynuyoruz.

Bıraktığımda oyunun 6 milyon kayıtlı üyesi vardı. Bu gün bakıyorum 46 milyon olmuş. Bu rakamın hiç azaldığını gören var mı? Geçen 8 yıl içinde hile yapanlar banlanmadı mı? hesapları kapatılanlar olmadı mı ? kayıtlı üye sürekli arttığına göre yok sanırım. Peki bunların hepsi paralı oyuncu mu ? hayır. Oyunun her tarafında bir açık mutlaka çıkıyor. Bunları kullananlarda beleşe oyun oynamak için hile kullanan emek hırsızları, botçular. Üye sayısının en az % 50 sidirler. Bunları kapatırsa firma nasıl geçinecek ?

Boşuna forumlarda ağlamayın. Bağırmayın. İçiniz rahat olsun sonsuz ban atılmaz. Birkaç tane günah keçisi ilan edilir, kalanına hiçbir şey olmaz. Ama unutmayın firma “bindiği dalı kesmez” Ha bu arada bu üyeler banlanmalı mı diye sorarsanız yukarıdaki sorunların olmadığı iletişimin ve müşteri memnuniyetinin sağlandığı bir oyun olsa sonuna kadar evet, yoksa gerisi hikaye.

Ne hikmetse firma zararına etkinlik başladığında sistem fazla ödül verirse tatil matil demeden anında reset atılırken, oyuncu zararına olan hatalara (bokor, hız, atışlar v.s.) “düzeltilecek, program hazırlanıyor, bekliyoruz” yanıtları geliyor. Parasını peşin alırken iyide karşılığını neden zamanında vermiyorsun. Düpedüz paramı kullanıyorsun.

Sorun bildiriyorsunuz doğru düzgün ilgilenilmiyor (forum yöneticileri üzerine alınmasın onlar üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıyorlar bence). Oyun geliştirme diye yapılanlar oyunu daha da sıkıcı ve daha kötü hale getiriyor. Bunların hepsi “paranla rezil olmak” tan başka bir şey değil Artık sadece muhabbet için ts ye giriyorum biraz takılıp çıkıyorum.

Şimdi soruyorum Bu Oyun Nereye Gidiyor ?

2. görünmezleri röntgen ışıklarıyla görmek nasıl la anlamadım :D

3. Ama helal olsun 10 numara yazmışsın +1

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

gerekli yerlere sorunlar iletildi lutfen biraz daha sabir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.