Yeter Artık Bu Nedir?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YAV ADAM AKILLI İŞTEN GELİYORUZ OYUN OYNAMAK İÇİN HEP HATA HEP HATA BİR ZIPKIN AÇIĞI BİR OYUNDAN ATMALAR SUNUCUYA BAĞLANAMAMA DÜZELTİN ARTIK LÜTFEN O KADAR PARA VEREN VAR BU OYUNA LÜTFENNNNN

2. CEVAP VERİN CEVAP NE İŞ YAPIYORSUNUZ SİZ HE ADAM GİBİ CEVAP VERİN.EĞLENMEK İÇİN GİRİYORUZ CANIMIZ SIKILARAK ÇIKIYORUZ CEVAP VERİN

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

sana diyorlar ki para yatırma arkadaşım.bak ben öyle yapıyorum kafam rahat :)

4. oguz

oguz User

sende döön boşver :)

5. ben para yatırıyorum mu dedim düzgüb oku da cevap at..Birde oyuna para vermekte hiç haz ettiğim şeyde değildir reel parayı sanal paraya akıllılar gibi veriyorsun.ADAM GİBİ OKUDA CEVAP AT

6. ADAM GİBİ OKUYUPDA CEVAP YAZIN KARŞINIZDA ÇOCUK YOK

7. EKMEK PARASI KAZANIYORLAR BU OYUNDAN ADMİNLER AMA HRİSTİYAN YAHUDİ OLDUKLARI İÇİNN ANLAMAZLAR NEY,N NE OLDUĞUNU PARA PARA PARA

8. oguz

oguz User

zaten ilkmesajdaki üslubunuzdan anladım çocuk olmadığınızı fakat unuttuğunuz bir şey var burada bir soruna doğru düzgün cevap yazıldığını görmedim adminler tarafından ha sana verecekleri cevabı yazayım en baştan ''yaşanan sorunların farkındayız teknik ekibimiz çalışmaktadır falan filan yani buyüzden o mesajı bu şekilde yazdım

9. TAMAM KARDEŞİM DE İŞTEN SİTRESLİ ÇALIŞIĞ GELİYORUZ HA BİRE SORUN SEN DE ŞEY GEÇER GİBİ YAZMIŞSIN.

10. oguz

oguz User

bilerek alaycı bir tavır kullandım fakat bu tavrım sana değildi bunu bilmeni isterim fakat sana verilecek cevap belli olduğu için bu şekilde yazdım her zaman aynı cevaplar altından kalkamadıkları sorularıda supporta postalarlar ha bide öyle bir huyları var :)

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  11. TAMAM KARDEŞİM BOŞVER BİGPATRON MERCİLESS EMİREL NERDESİNİZ CEVAP YAZINN

12. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sorunlar iletildi biraz daha sabir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.