Yeteneklerle ilgili yeni kristal sayıları hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *tufan74*ARS tarafından 30 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili adminler bu gün yeteneklerle ilgili yaptığınız geliştirme ile ilgili olarak yetenekler 70 e , slotlarıda 6. kademeye kadar geliştirme imkanı verdiniz. Yeteneklerin oluşması ile ilgili revizyon yaparak yeteneğe karşı gelen kristal sayılarını da düşürmüşsünüz. Burada yeteneğini 65 yeteneğe çıkartmak için ciddi bir çaba sarfeden bir çok kişiye büyük bir haksızlık yapıldığını düşünüyoryum. 65. yeteneği oluşurmak için 10.000 kristal verilirken bu gün 66.yetenek 5800 kristale düşürülmüş. Bu belki yeni veya gelişmekte olan oyuncular için atılmış olumlu bir adım ama yeteneğini 65 e tamamlamış veya yeteneklerini 55 in üzerine çıkarmış oyunculara yapılan büyük bir haksızlık olarak düşünüyorum. Bu oyunculara yaşatılan bu haksızlığın bir şekilde telafi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Örneğin 65 yetenek için toplam harcanan eski kristal sayısından yeni şartlarda 65 yetenek için harcanacak toplam kristal çıkartılarak aradaki kristal farkı oyunculara verilebilir. Saygılar sunuyorum.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetinizi iletiriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.