Yetenekler Leganın Şansı Hakkında?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve C✭WeatherStormC✭C✭ tarafından 9 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğimiz Üzere ; Legbanın şansı hazine sandıklarından çıkan inciyi katlayan bir özelliği var. Ancak şuan hali hazırda açtığımız sandıklardan inci içeriği çıkartılmıştır yani bu yetenek ağıcının bir işlevi kalmamıştır buda oyunda ki eksi durumlardan biridir bir işlevin kaldırılırken buna bağlı diğer işlevlerin yok sayılması programcıların ne kadarda düşüncesiz hareket ettiği görülmektedir.

Değerli forum yönetici beylerbeyi genel oyun sorularında size bir konudan bahsetmiştim " Hazine Sandıklarının içerikleri ilgili sorunlardan burda cilalı tüfek barikatlı üst güverte ve sis duvarın sandıklardan cıkmıyor demiştim ancak siz bana sandıklarda cıkan itemler şunlardır demiştiniz https://board-tr.seafight.com/threads/kilitli-sandklardan-ckan-itemler.3697/
    Burda sizinde gözlemlediğniz gibi bahsettiğim itemler bulunmaktadır incelerseniz görürsünüz. Bazen verdiğiniz cevaplar şablon mesajlar olduğuna sanıyorum yoksa bir Forum admininin bu hatayı kaçırdığını düşünmek istemem saygılarımla.

Son düzenlenen: 9 Mart 2014
  2. yanlış bir bilgi var burada. hazine sandıklarından kastı pırıltıdır.

Beylerbeyi bunu beğendi.
  3. Barkudza

Barkudza User

o zaman da yetenekteki ismin ''hazine sandıklarından çıkan inci miktarı..' değil ''pırıltılardan çıkan inci miktarı...'' diye değiştirilmeli.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

türkçeye çevrilirken o şekilde olmuştur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.