yetenek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ®.uмuя™~TR tarafından 15 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna 2 senelik aradan sonra döndüm ama yetenek puanları işlemi değişmiş herhalde ama anlayamadığım bir şey var? Örneğin agwenin yolun da ilk iki sıradaki yetenekten birini açmak için temel yeteneklerde 6 tane açmam gerekiyordu ama eskiden 5 tane ile oluyordu. Şu an 24.yeteneğimi açtım ama temel yeteneklerden bile herhangi birini artıramıyorum,her defasında hata veriyor. Bunun nedenini bilen var mı?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Temelde bulunan 3 yeteneğe toplamda en az 6 yetenek puanı kullanmadan diğer yollara geçemezsiniz.

Siz nasıl dağılım yapıyorsunuz, ekran görüntüsü atabilirmisiniz?

Saygılar

3. Hayır, 2 sene belki daha önceden temel yetenekler de toplam 5 tane açmak yetiyordu ve sonra da diğer yollara gidebiliyordunuz. Benim eskiden kalma hesap olduğu için aynen öyleydi ve agwe'nin yolunda açılmış bir sürü yeteneğim var. Ama şuan temel yeteneklerden birini bile artıramıyorum. Bunun nedeni nedir?

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Temelde 6 yetenek vermelisiniz ancak bu şekilde diğer yerlere geçebilirsiniz.

Saygılar

5. Bende geri döndüğümde öle olmuştu zaten yetenek günüydü bendw sıfırlayıp tekrar dizdim senin dedin gibi kabul etmiyor sıfırlaman lazım baştan dizicen 4 1 1 diye

6. temelde 6 yetenek veremiyorum işte sorun orda bigpatron. Arkadaşın dediği gibi de sıfırlamak istemiyorum.

7. Üzgünüm dostum başka secenegin yok bekle yetenek günü sıfırlarsın çıkar yakında 0 kiristale sıfırlanıyor

8. yetenek günü sıfırlamamda ki olay nedir? indirim falan mı oluyor?

9. Menetli

Menetli Guest

Selâm @®.uмuя™~TR,

"Yetenek Gününde" Yetenekleri sıfırlama ücreti "0" kristal olmakta.Ve toplamda 70 yetek yapma şansınız bulunmakta.

Saygılarımla.

10. Kristalin gitmez işte

11. sağol bilgi için

12. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar

Soru cevaplandığına göre konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.