yetenek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve karagülle77 tarafından 12 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaslar yetenek acarken menzile kadar (4_1_1) den sonrasi en mantikli nasil olmali?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Bence menzil diye yoğunlaşmayın. Temelden sonra yetenek açarken ogoun yolundan devam etmeniz gerekli vuruşunuzu arttırmak için.

karagülle77 bunu beğendi.
  3. MusaSOW

MusaSOW User

temel 4-1-1 oguan ust 1-6 alt 5 agwe ust 1-3-1 alt 6-1-5 sonada 5 toplam 40puan lazım mınımum tabı oguana vermessen 28 lazım.

karagülle77 bunu beğendi.
  4. MusaSOW tsk. Ederim. Baktim cok mantikli. Eski oyuncuyum. Sanirim yetenek yukseltme sistemi degismis. Bir yetenegim var kullanamadim. Su an menzilim acik bu durumda menzili kaybedecegim. Ama bu sekilde vurusum artacak oda bana inci olarak donecek. Yaklasik kritik 6000 civari vuruyorum. Biraz daha duzelir sanirim. Tekrar tsk ederim.:)

5. Froentsr

Froentsr User

Bence çok yanlış oldu, tamire 2 yerine 3 verip isabeti 6 dan 5 e almak gereksiz. Ogoun üstte 1-6 altta 6 , agwe üstte 1-2-1 altta 6-1-6 menzil 5 toplamda 41 yetenek gerekli buna

6. froentsr yazdıgını incelicem. benim suan 24 yetenegim var. vurusları artırmak mantıklı gorunuyo.