yetenek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 29 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın adminlerim ve sevgili arkadaşlar herkese iyi oyunlar. Benim 20 tane yeteneğim var bunları 33 ile başlayan yetenekler varken yaptım.(yani çok uğraştım) Şimdi ise yetenekler 5 10 15 diye artıyor bu gerçekten çok sevindirici bir şey. düşük oyuncular güçlü oyunculara daha çabuk yetişebilecek bunun için tebrik ediyorum gerçekten iyi düşünülmüş. ama şu var ki ben eski sistemde 21. yeteneği 183 kristale alırken şimdi 200 küsür kristal istiyor. yani ilk 20 yeteneği zaten çok pahalıya yaptım. şimdi bide öncekinden daha da pahalı lütfen bu işe bir çözüm bulun en azından bu problemi iletin gerçekten her türlü zararlı çıkıyorum.
    saygılarımlar...

2. Selam

Bizlerin görevi forumdaki konuları denetleyip uygun cevaplar bularak sizleri bilgilendirmektir. bu tarz istek ve arzularınızı lütfen supporta bildiriniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.