Yetenek ve Yüzen Kalede Öncelikler

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve NGC666 tarafından 30 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NGC666

NGC666 User

merhaba yeteneklerde ve yüzen kalede neleri önce açmalıyım bi rehber var mı bu konuda? yüzen kalede top atış sürem full. yeteneklerde de süper salvo full. başka da bi şey yapmadım. incim var kasıyorum hala. nerelere öncelik vermeliyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. tşkler

2. HACKERWARE

HACKERWARE User

Doldurma süresinde sonra en faydalı yetenek ve kale hasar önlemedir kale de zırhlı gövde olarak geçmekte bunların yanında isabet olasılığı kritik barutluk hız ve tamir önceliğin olmalı daha sonraları gemine daha iyi toplar aldıkça top yerlerini açman senin için faydalı olacaktır geri kalan senin oyun tarzına göre değişiklik gösteriyor iyi oyunlar

NGC666 bunu beğendi.
  3. NGC666

NGC666 User

önerilerin için teşekkür ederim

4. Cevap veren arkadasin disinda etkinlikte kasilmani kolaylastiracak seyler hasar onleme ve kacinma kullanarak ki eger para yatiracaksan iskarmoz kesinlikle kullanmalisin bu 3 unun orani seni etkinliklerde daha hizli kasilmani saglar kacinma her ne kadar savas icin tercih edilsede bazi etk. Gemilerinde ki hasarida dusurmekte 1. Atış hızın en kötü 2.3
    2. Hasar önlemen en dusuk 85
    3. Bunun yaninda kacinma en dusuk 60
    4.isabet olasiligi en kotu yuzde 125 veya 130

Bunlarla hedeflerine daha kisa sürede gidebilirsin ki zaten oradaki bircok seyi acacaksin ben arkadasin dediklerine ek bilgi verdim

NGC666 bunu beğendi.
  5. NGC666

NGC666 User

çok teşekkür ederim önerilerin için. amacım da etkinliklerde kasılacak bi gemi yapmak. dediklerini yapmaya çalışacağım sağol