Yetenek legbadaki ''Elitlerin Lütfü''

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve İyi*Korsan tarafından 5 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a EP sıralaması oynıcamda amirallerim full yetenek > Legba > Elitlerin lütfü'ndaki her salvoda %30 ep kazanımını arttırırsın diye birşey var amirallerimle oyuk attıgım zaman bu artıcak mı yoksa sadece elit gülle için mi geçerli amiral + oyuk için geçerli mi ?

2. sanırım amiral + oyun için geçerli değil

Geçerliymiş alttaki yorumda yazdılar :)

Son düzenlenen: 5 Şubat 2016
  3. oyuk gülle için sadece amiral topları kaçtane varsa fakat bonus haritadaki hani dalga geçtiğin zaman aldığın elt puanı kalendeki saldırı çanı veyetenek lerdeki elitlerin lütfü fulse vede elit gülle kullanıyorsan bir bonus dalgasını bitirince farkı görürsün.:)yetenek kalen fülse demiyelimde neyeptıysan diyelim yada nevarsa.

Son düzenlenen: 5 Şubat 2016
  4. Mesela 300 amıral topu var dıyelım oyukla vurdugum zaman 300 ep gelcek ama legbadan elitlerin lütfünü 6/6 yaparsam %30 ep kazanımı her salvoda dıyor o zaman 390 ep mı gelcek ?

5. o sadece elit gülle kullanımında

6. ben şahse yetenek değilde kaleden açtığım zaman bonusta diyelim ödülü 10 000 elt kaledeki % neyse üstüne ekle elt gülleyle fark değişiyor enbasiti formda başak harita ödüllerine bakarak uygulayarak farkı görebilirsin sahsen ben kendim yaptım biliyorum :)

7. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Cevaplar için teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.