yer genişletme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ThEWaLkİnGDeAd tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yer genişletme ile gemilere alabilecegimiz top ve direk sayısı neye göre belirleniyor ben 28 top ve 91 direk alabiliyorum ama başkalarında daha fazlasını gördüm

2. OSMANLI

OSMANLI User

Eski sistemde her şeyiniz tamamsa, (yâni geminiz elit, kalelerdeki aralıklı top yeri 6/6 ve güvertelerin hepsi var ve geliştirilmiş ise), maksimum alabileceğiniz top 297 ve 130 direkten ibâretti. Yeni sistem ile beraber güverte sistemi kalktığından bunun yerine genişletmeleri (yuvaları) satın alarak yine 297 top ve ek olarak fildişi, mojo ve abanoz güverteleri için verilen 30 ekstra direkle beraber maksimum 160 direk* alıp yerleştirebilirsiniz.

* Direkleri pazardan altın ile teklif vererek veya doğrudan inci ile alabilir, eskiden güverteleri kristallendirerek direk yerleştirip top koyabiliyorken şimdi ise yuva satın alarak direk koyup can artışı sağlanıp toplar koyulabilmekte.

3. OSMANLI

OSMANLI User

Önemli değil, iyi oyunlar.

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

açıklama için teşekkür ederiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.