YENİYİM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve נυѕтωαтcн-2б tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar ben oyunda yeniyim sunucum tr1 adım JUSTWATCH-26
    Acaba oyunu kaç günde öğrenirim. ? profesyonel biri söyleyebilirmi nasıl altın kasacam nasıl gemi alacam ?

2. -onur824-

-onur824- User

benim bu oyunu öğrenmem aylar sürmüştü yeni başladığımda.sana bir link vereyim ona tıkla:

http://tr.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?t=425517

not:yukarıdaki link eski seafight sistemine göre düzenlenmiştir.oyuna yenilikler geldi.topları full amiral al.

3. teşekkür ederim.

4. Öncelikle hoş geldin aramıza :) şunu söyleyeyim ki Tr1 zor ve kalabalık bir serverdir haberin olsun. Mesela ben aşağı yukarı her serverde oynamışımdır. Ama 5-6 senedir iskandinavyadayım. Sende çok emek vermeden önce iyice bak sonra geliştikten sonra pişman olma . Oyunu yavaş yavaş oynadıkça öğrenirsin. Eğer oynayan bir tanıdığın varsa ondan yardım al. Ve forum dan da bu kısımdan çok faydalanabirsin. Öncelikle hemen 50 lik zıpkın al ve 2. Seviye ol daha sonra öncelikle zıpkınla yaratık keserek 300-400 bin altın yap ve sabah 4 ile 7 arası pazardan büyük elit gemiye teklif ver. Ve aklında bulunsun 400000 gibi teklif verme 499999 gibi teklif verirsen daha iyi olur daha sonra gemine birazcık 10000 altınlık toplardan al ve oyuk gülle ile tek yelkenli sinclares men tek yelkenli rat pack ve los renegados kes en karlılar bunlar bunlarla altın kastıkça 10000 altınlık top al. Tabi daha hızlı vurmak için 200 ad 300 altınlık köle al.Geminde 105 tane 10000 altınlık top olunca artık o paralarla güverte al ve pazarda yine dediğim saatlerde yaklaşık 100000 altına elit yap güvertelerini ve güverte aldıkça top al ve güvertelerine tak. 10 tane elit güverten ve full 10000 lik (205 ad) topun olana kadar devam et. İşte sana ful altınlık bir gemi elitle 7000 falan vurursun. Sonrada yavaş yavaş katlayıcı alıp pırıltı toplarken özel günlerde veya para ilede alabilirsin arada inci kasıp elit top alırsın ve yavaş yavaş fullenirsin. Iyi bir filoya girersen çok faydası olur. Ve SAKIN yeterince gelişmeden 5 level den yukarı çıkma. Böylece hem daha güçlü olduğun ve batırabileceğin gemiler olur hem de yavaş yavaş gelişirsin. Daha çok emek verirsin. Yani ben böyle yaptım zamanında tabi o zamanlar gelişmek çok daha kolaydı.
    2. Seçenek ise en baştan direk katlayıcı al ve sabahtan akşama kadar pırıltı topla zaten bir kere battıktan sonra acemi koruman olacak rahat rahat pırıltı toplarsın. Ve mojo da toplarsın incinin yanında :D
    3. Seçenek ise hiç uğraşmadan 3 katta 2225000 inci Çek ve direk toplarını amiral 27,5 falan fullersin gerisi çok kolay olur.
    Anlamadığın biryer olursa sor :) elimden geldiğince yardım ederim. Şunuda unutma ki bu bir oyun ve bunu eğlenmek için oynuyoruz :D

bulbul1998 bunu beğendi.
  5. Arkadaşa teşekkürler ama dediği gibi link eski yani öyle elit gemiye milyonlar falan sakın basma ve güverteyi önce altınla alıp öyle elit yapabiliyoruz artık onu da dediğim saatlerde 500000 den fazla basma

6. Beylerbeyi Çok teşekkür ederim. Eline sağlık :) bata bata öğreneceğiz :)

7. -onur824-

-onur824- User

beylerbeyi doğru diyonda arkadaşa tüm toplarını 15 kiloluk top yapmasını önermişsin?pırıltı toplayıp amiral topu alsın çok daha iyi olur.15 kiloluk top alsın sonra pırıltı toplayarak amiral alsın.

8. Ben şuan oynadığım hesapta aynen böyle yapmıştım ve birde 3 katta inci satın almıştım.bu şekilde olursa hem oyunu öğrenir fullendiğinde artık oyunun herşeyini bilecek yani eğer ful 15 lik olursa batıracağı gemiler de olacak ve oraya en baştan pır toplama gibi bir imkanı olduğunu da yazdım. Ama zaten yeni başlamış canı sıkılır eğer ilk dediğim gibi yaparsa bence daha iyi olur en azından en başta yani tecrübem böyle tabi diğer fikirlerede saygı duyarım. Bu benim tavsiyem..

נυѕтωαтcн-2б bunu beğendi.