yenilik var mı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by *MV1*, Aug 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *MV1*

*MV1* User

saatlerdir oyuna giremedikten sonra oyunda ne gibi bir değişiklik yapıldı ben baktım ama bir değişiklik göremedim ya siz

2. kullanılmayan fıloları sılmışler. bir uyarı verseydiniz bari orada bu oyun kadar eski filolar vardı.

3. *MV1*

*MV1* User

tamam tamam buldum fılo olayı oyun sayfasına taşınmış güzel olmuş :)

4. *MV1*

Bumu yani güzel olan ''11 Saat'' Beklemiş Olmamız Ve Sadece Filoların Saçma Sapan bir şekilde Oyuna Taşınmış Olması ?

Zaten oyun ekranında gereğinden fazla fazlalık var gittikçe artıyor bunun neresi iyi çözemedim.

Ve Bu Yeniliği tam ögrenmek günler haftalar alıcaktır. 11 Saatlik Resetin tek filodan değilde grafik,yenilik,etkinlik,Özellikle tekrardan BİR GRAFİK GELİŞMESİ Beklerdim.

Zaten yine klasik Donmalar Kasmalar Her zaman olduğu gibi girerken var. Oyunun rahatlaması en Az 2 Saati daha var.

Sizin Gibi Anlayışlar Olduğu sürece bu oyun ne güzelleşir ne iyileşir ne olursa Razı bir Oyuncu Topluluğu..

5. TP VE EP günleri oyun ekranında gözükmüyor ama gemide var
    peki şuan gözükmüyor ama geçerlimi işliyormu ?

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

https://board-tr.seafight.com/threads/filo-sistemi-guencellemesi.59101/

22 nisanda zaten duyurusu yapıldı siz bugüne kadar görmedi iseniz malesef bizim yapabileceğimiz birşey yoktur. Yapılan duyuruları takip etmek sizin göreviniz.

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

sorunuzun cevabını bulduğunuzdan konu kapatılmıştır

Thread Status:
Not open for further replies.