Yenilik Önerilieri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve kuzey39 tarafından 17 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kuzey39

kuzey39 User

1. Gemi savaşta hasar aldığında hasarla orantılı olarak atış gücü de düşmeli. Aynı durum npclerde de olmalı.
    2. Gemi eklentileri haritadaki gemi görünümünde ek olarak görünmeli. Kaç yelken kaç direk olduğunu görmeliyiz. Eklentiler ile gemi daha havalı bir görüntü sergileyebilir..
    3. Gemi tasarımlarının kendine özel farkları olabilir. Mesela a tasarımının avantajı ekstra yelken ve hız iken, b tasarımı savunma, c tasarımı fazla korsan, d tasarımı ekstra top yeri gibi özelliklere sahip olabilir.
    4. Haritalara rüzgar etkisi eklenebilir, böylece rüzgarın yönüne ve gücüne göre hızlanma veya zorlanma söz konusu olabilir.
    5. Ayda bir filolar arası hız, savaş vs arena haritası tarzı hediyeli etkinlik yapılabilir.
    6. Alışverişte memnun kalınmayan yada stratejiye uymayan ürün ile eşdeğer bir başka ürün takası yapılabilmeli.

Bu tarz yeniliklerle oyun daha gerçekçi ve adil bir hale getirilerek ilgi artabilir.

2. knk dur ortalıgı karıştırma :D adamlar oyuna giriş sorununu çözemiyor daha sen eski köye yeni adet getiriyorsun :D oyuncular bir bir gidiyor umurlarında değil...

3. kuzey39

kuzey39 User

**KrAlKuRt-37** sağlıklı bir sistemde hesap güvenliği dahil oyuncuları oyunda tutacak bir çok konu ele alınmalı. A kişisi X hesabı için defalarca alışveriş yapıyor, sonra o hesabım şifresi kırıldığında ben müşterimi tanımam beni ilgilendirmez deniliyormuş dün açıklamalarda okudum. Bana pek dürüstçe ve kurumsal bir açıklama olarak gelmedi. satın alınan itemlerin en azından satın alımdan sonraki 15 gün süre ile takas imkanı mutlaka getirilmeli. Ben de yazdım ama pek umutlu değilim.

4. buda bi örnek işte, gidişat kötü tslerde iyi şeyler konuşulmuyor...

5. stillgar

stillgar User

Yenilik diye bigpoint parası çıkardılar bir paket hediye ettiler o günden beri ses yok , top üretimi getirdiler hala oyunun en çok kullanılan 2 topunu üretmek için sezondan gelecek 3 5 parça malzemeyi bekliyoruz başka yerden elde etmek mümkün değil , genişletme üreteceksiniz dediler 1 etkinlikte 2 3 parça bir şey verdiler daha da ses yok . Hala yenilik mi bekliyorsunuz gerçekten :D . Oynuyorsanız oynayın yoksa güle güle diyor adamlar işte o kadar . benim için farketmiyor takılıyorum öylesine de dünyanın parasını yatıran arkadaşlar var Allah onlara sabır versin.