Yenilik Önerileri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 61lazoğlulaz61 tarafından 30 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna eklenmesi gereken özellikler;
    Yeni oyuncular için
    - 10-25-50'lik zıpkınları kaldırıp yerine 250'lik zıpkını altınla 500lük zıpkını pazarda sabit inciyle özel haritalara (3x'te pazara) ise 750 yada 1000'lik yeni zıpkın eklenmeli.
    - 4-6-10-14-20 hasarlık altınlık güllerde 6-10-14 kalkamalı yerine yeni 40 hasarlı gülle gelmeli. Mevcut düzen 4-20-40 şeklinde olmalı.
    - Sistem gemilerine yeniden kristal verme şansı eklenmeli. Dp oranına göre 1-10 kristal arası belli bir oranda sistemler kristal vermeli.
    - 15 levele kadar korsanlık sınavları kalkmalı TP'sini dolduran ve level atlamak isteyen herkes direk atlayabilmeli.
    Gelişimini tamamlamış oyuncular için maalesef oyun bir anlam ifade etmiyor. Kendi adıma konuşursam gözümde incinin değeri yok ve oyunda girip inci kasmakta başka (etkinlikler dışında) yapacak hiç birşey yok.
    - Yeni yetenekler çıkmalı, bu yeni yeteneklerin bir kısmı kristal (inci) ve ayrıca bir kısım yetenekte 25 level üstü her levelin için 1 tane görev yaparak yetenek almalıyız. Böylece alt levelde gemisini tutan oyunculardan şuan için +5 yetenek fazlamız olur.
    Bu sistem için önereceğim yetenek sayısı kristalle 80 + seviyle 5 : 85
    - Yakın zamanda maksimum BP 468.750'den 1.027.500'e arttı yani 558.750'lik rekor bir artış yaşadı. Bu maks. BP artışını sürekli kılmak, yeni yeni gemi figürleriyle oyuna çeşit getirmek ve rekabeti sürekli ön planda tutmak için
    Yeni BP puan artışı veren kale slotu veya ogoun yumruğu yeteneğinin 6/6 olması halinde BP kazanım artışı özelliği eklenmeli.
    - Rütbelere bağlı yeni tasarımlar. Eski sistemde elit puan kasarak aldığımız tasarımlar şuan Lig seviyeleri ile entegre durumda.
    Bunun yanında birde Savaş Puanına veya Gemi Rütbesine ek içersinde taşı olmayan dizaynlar çıkmalı. Zaten çok fazla dizayn var yenilerine ne gerek var denilebilir ama bu dizaynlar kaybedilebilir olmalı.
    Gemi rütbesine göre düşünürsek benim şuan rütbem ''Korsan Prensi'' ( Gümüş ) bu düzende ben mevcut rütbemin ve alt rütbelerinin tasarımlarını kullanabilirim. Rütbe düşersem veya rütbe yükselirsem tasarımlar artabilir-azalabilir.
    - Hareket halindeyken gemi tasarımının değişmemesi. Bu kesinlikle ayarlanmalıdır. Top sistemi değişiyorsa tasarımda değişmelidir.
    - Tamir Buff'ı (%25 tamir hızı) oyundan kaldırılmalı. %25 hızlı tamir tüm oyunculara eklenmelidir. Cilalısız oynanıyor, Sis duvarı olmadan oynanıyor fakat şuan tamir buffsız oyun oynamak sağlam tamir taşlı gemiyle bile sıkıcı.
    Benim gemim ortalama bir gemiye 3.09 sn'de bir kritik tutmazsa dahi 60-70 bin hasar vuruyor fakat tamir buffı olmayan bir gemi benim 3sn'de vurduğum bu hasarı 12-13 sn'de tamir ediyor. Oyunun temelden hızlanmaya ihtiyacı var.
    - +30/+40/+50 Top ve Korsan yuvaları her haritada aktif olmalı. Bu özellikler için sistem elegeçiriyoruz - taç harcıyoruz ve oyunun 77 haritasının sadece 17 sinde kullanabiliyor.
    Gemide olan bir özelliği kullanamamamız kadar saçma bir şey olmamalı. Hani bu 9/4 e girince vudu rahibini kullanamazsın demek kadar saçma bir durum.
    - Alt level haritalarda yüksek level oyunculara otomatik vuran sistem gemilerinin vuruşları durdurulmalı.
    Herkes için değişiklikler;
    - Artık yeni çıkan tasarımların düz gitmesi gibi bir durum var. Bende dahil olmak üzere bir çok oyuncu bu durumdan şikayetçi.
    Aynı şekilde bu durumdan memnun olanlarda var tabi ki. Şuan eski tasarımlar 4, yeni tasarımalar 8 farklı açıdan çizime sahip ve yeni tasarımların açıları eski tasarımların açılarını da kapsıyor. Oyuna güçlendir gibi bir seçenek ile kendi ve çevrende ki tasarımlar ne olursa olsun düz veya zig-zag gitmesi sağlanmalı.
    Örnek vermem gerekirse ben ''Kırmızı Başlıklı Kız'' tasarımını açtığımda ve o özelliği kullandığımda gemim zig-zag gidecek ama yanımda olan başka oyuncu eğer o özelliği açmadıysa gemim onda düz bir şekilde gidecek.
    - Işınlanma bekleme süresi 10dk'dan 2 dk'ya, Durdurulamaz (inya kanı) bekleme süresi 5 dk'den 1 dk'ya indirilmeli.
    - Oyunda şifa atma - Şifa ile DP arttırma diye bir şey kalmadı artık. Savaşları yeniden renklendirmek için şifa maks +12.000'i (kaleyle 26.000) 20.000 (kaleyle 34.000) ve şifa toplarını da saldırı toplarıyla aynı anda gemiye koyup, top değiştirmeden atılabilecek duruma getirilmeli.
    - Avantaj haritaları içlerinden Elit Puan kaldırıldıktan ve görevlerin şifalanması ile yüksek TP'ler kasılmasından sonra çok değer kaybetti.
    Yeniden değerli hale getirebilmek için yeni bonuslar yüklenebilir veya ödül olarak verdiği TP miktarı 2-3 kat arttırılabilir.
    - Aslan yürek haritası ile arasında uçurum olan Behemoth ve Işık Tılsımı sistemlerinin inci değerleri arttılmalı. Bir tarafta 1m dpli sistem 3bin inci verirken diğer tarafta 750bin dpye 1.000 inci adaletli değil.
    - Hazine sandıkları ilk çıktığında kesilen sistemlerin yanında 1-2 şer tane sandık çıkardı, o zamanlar toplayan gemi sayısı azdı ve bu sandıklar sistemin kasmına yol açıyordu.
    Şuan her gemi sandık topluyor ve sandık sayısı çok az yeniden aynı sistemi uygulamak oyuncuların sandık arayışlarını azaltır ve sistemde de kasma yapmaz.
    30 level geminin inip 5-10 bin dpli sistemlerle sandık kasmasını önlemek için sandık toplama level aralıkları gelebilir.
    5 level gemiler 1-5
    15 level gemiler 5-15
    20 level gemiler 10-20
    25 level gemiler 16-25
    30 level gemiler 21-30
    şeklinde bir sistem kurulursa hem üst haritalarda amiral sistemi çıkma sayısı artar hemde sandık bulmakta zorlanılmaz. ( Etkinlik sandıkları için level aralıkları geçerli değil.)
    - Hazine sandıklarına orta boy pet taşı kesesi çıkma ihtimali eklenmeli.
    - Hazine sandıklarına eskisi gibi ekstra ganimet şansı eklenmeli. (200bin havai fişek / 100bin ahtapot güllesi vb.)
    Şuanlık benim gördüğüm, yapılmasını istediğim değişiklikler bunlar. Bazı değişikliklere ışıkta kalıp oyun oynamak isteyen oyuncular karşı çıkacaktır. Onlarında ışık tılsımının yeni oyuncular için olduğunu ve 10milyar tpli bir geminin yeni oyuncu olmadığını hatırlamalarını isterim.
    İyi oyunlar dilerim.
    - Liverpool.1892

Son düzenlenen: 30 May 2017
  2. +1
    Bence başarılı olmuş inşallah yazdıkların değerlendirilir gerekenler yapılır.

61lazoğlulaz61 bunu beğendi.
  3. Çok güzel bi öneri hepsi yapılır mı bilmiyorum ama yeni başlayacak oyuncular için en azından birçoğunun yapılması lazım emeğine sağlık .

4. güzel fikirler mevcut emeğine sağlık kristal fiyatları düşşe ve etkinliklerde sadece inci yerine kristal ağırlıklı olmalı çoğu gemi 70 yetenek oldu biz 50 lerde sayıyoruz 10 milden fazla inci lazım 65 ve üstünü görmek için buna bi kolaylık getirilmeli.

5. yetkili bazında değerlendirmeler için @Bigpatron yorumlarınızı bekliyorum.

6. şahsen vudu 5 çok akıllıca. Fikir ekibinizi kesinlikle tebrik ederim..
    yazdıklarım arasında 2 fikir gerçekleşti yeni oyuncular için yazdıklarımı bilmiyorum diğer fikirlerimin de dikkate alınmasını özellikle bu zig-zag gitmeyen gemilerin kendi cihazımızda zigzag gittiğini görmemizi sağlayacak bir sistem kurulmasının üzerinde durmanızı rica ediyorum

7. aynı desteğini inci miktarlarında da bekliyorum kardeşim miktarlar artsın kasmak zorunda kalmayalom savaşalım sadece :))

8. _PuF_PaF_

_PuF_PaF_ User

+1 cok güzel olmuş eline sağlık

9. 06BABA14

06BABA14 User

+1

10. +1 hepsi birbirinden güzel bazı önerilerin oldugunu görmek güzel fakat bunların hepsi olması lazım

11. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

12. kaddarr

kaddarr User

yazdıkların çoğunu destekliyorum inşallah adam akıllı düzenlemeler yapılır eline sağlık

13. Exelans_

Exelans_ User

+1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.