Yenilik Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KIRŞEHİRLİ tarafından 11 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. resetten sonra yapılan değişikligi beğenmedim oyun ekranı zaten baflar çet sohbet penceresi
    ekipman benüsüyle oyun penceresi yeterince daralıyor bunların üstüne birde ödül leri görmek için pencere açılırsa oyunu nereye tıklayarak oynayacağız bi düşünün artık
    mürettabat yeride görünmüyor pet asker felan onuda unutmayalım

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2023
    therapzone ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. Tamamiyle katılıyorum. Çok gereksiz bir yenilik olmuş. Forumdaki açıklamada, oyunculardan gelen şikayetler gibi bir gerekçe de gösterilmiş. Buna da inanmıyorum. Oyuncular ekrana gelen bilgilendirme metinlerinden rahatsız değil. Geç gelmesinden ve üst çizgiye bitişik gelmesinden şikayetçi.
    Üstelik chat ekranı gibi akmıyor yazılar. mausla hareket ediyor. bir de ekran dev gibi küçültülmüyor. haritanın 1/8 ini kaplıyor açık tutsak :)

therapzone bunu beğendi.
  3. Kral*-*

Kral*-* User

bunlar yabancılar ne derse hemen yapıyoşar biz dersek yapmazlar aldımız ödüllerin ekranın ortasında gpostermesinin kimseye bi zararı yoktu sonra tuttunuz bi iki yabancı oyuncu begenmedi diye en ustte aldınız bu kezde tılsım haritalarında haritadan çık yazısında kalıyo diye bole bi sinir bozucu şey yaptınız bence en eski haline dönmeli zaten bırakacam boyle giderse ha birde eski haline getirmeseniz kaldırın komple gitsin seyir defterinden baksak daha zahmetsiz olur saygılar efendim

VORSİ(§•ƒ) ve therapzone bunu beğendi.
  4. NODAMAGE

NODAMAGE User

Beyler Supportumuz gerekli bildirimi gerekli yerlere iletti daha önce açılan konularda konu tartışıldı ve Supporta tüm hataların bilgisi verildi. Sürekli konu açıp adamları darlamanızın bir manası yok. Sonuçta onların elinde olan birşey değil. Hataları düzelticek olan Bigpoint'i Yazılımcısıdır.

5. -LegenD-

-LegenD- User

İnanıp inanmakta özgürsünüz tabiki. Neyse onu söyledim.

6. -LegenD-

-LegenD- User

Ben etkinlikte sizlerin istediği nelerin, nelerin değişmesini sağladım bir bilseniz. Neyse dizinde canınız sağolsun.

7. -LegenD-

-LegenD- User

Yine söylüyorum. Ben ilettim. Gerisi üst yönetimde.

8. -LegenD-

-LegenD- User

Çok teşekkür ediyorum. Bu yeniliği benim yapmadığımı anlayabilen birisinin olması....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.