Yeni Zırh Plaka Nesnesi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 29 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anladığım kadarıyla bu yeni zırh en fazla 100 tane birikiyor böyle saçmalık olmaz bari üst sınırı olmasın toplu savaşta 100 tane kaç dk da biter acil düzeltilmesi gereken bir sorun

Revenge[TR] ve jokerrmurathan bunu beğendi.
  2. Merhaba, test sunucusunda böyle bir sınır yoktu. Normal sunucuda henüz o kadar biriktirmediğim için kesin bilmiyorum, ancak sınır olmaması gerektiğini düşünüyorum.

3. Alpacino

Alpacino User

Sana göre herşey saçmalık her beğenmediğin şeyi gelip burda ağlamana gerek yok.
    Verdiği özellikler : Oyunculara karşı %50 Hasar önleme %25 Elit cephane koruması
    Bunun stoklanıp aşırı çok olması kalıcı savunmalı hasar yemeyen gemiler demek.
    Biraz mantığını kullanmanı tavsiye ederim. Oldu olacak 1v1 bir savaş 10 dk sürsün.

4. Sert bir üslup kullanmışsınız. Bence eleştirinizi daha yapıcı bir şekilde ifade edebilirdiniz. Zaten Seafight oyununun böyle bir sınıra ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız, bunu daha yapıcı bir şekilde açıklamak daha etkili olurdu. Şu an itibariyle, bu yeni "çelik zırh" özelliği 1000 adetten fazla satılıyor ve her biri 6 kez alınabiliyor, yani toplamda 6000 adet alınabilir. Bana göre bu özellik, oyun içindeki dengesizlikleri düzeltmek amacıyla getirilmiş olabilir. Oyunda güçlü toplar, genişletmeler ve çekirdekler gibi özellikler eklenirken, savunma tarafında aynı ilerleme kaydedilmemiş olabilir. Bu nedenle, pazarlama stratejisi olarak bu yeni "çelik zırh" özelliği piyasaya sürüldü ve vuruş gücünün zamanla azaltılması da bu dengeyi sağlama yolunda bir adım olarak görülebilir.

Tabii ki, herkes beğenmediği şeyi eleştirebilir. Ancak, eleştirilerimizi daha yapıcı bir şekilde ifade etmek, karşımızdakilere daha saygılı davranmak açısından önemlidir. Bu nedenle, "sen hiçbir şeyi beğenmiyorsun, sürekli mızmızlanıyorsun" gibi ifadeler kullanmak yerine daha yapıcı bir dil kullanmak daha olumlu bir iletişim ortamı yaratır. Unutmayın, konuşmalarımız bizi yansıtan bir ayna gibidir. Bu aynayı her gün parlatmalı ve temiz tutmalıyız, aksi halde zamanla bu ayna kirlenebilir ve kendimizi tanıyamaz hale gelebiliriz.

5. oyun içi adın da mı bu senin tek yiyen bi arkadaş var o sen misin 2 paket çek de savaşalım

6. -LegenD-

-LegenD- User

Şuan sınır 100 neden 100 olmaması lazım? Sizde 100 ise diğer oyuncularda da 100 yani bir adaletsizlikte yok. Dolayısı ile şuan da böyle kalacak ilerisini bilemem.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.