Yeni yıl tebriği Paketi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Emniyet*Gücü44 tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Paket oyun ekranında duruyor ama içeriği görüntülenmiyor bunun hakkında bir bilgi verir misiniz.

2. Eğer Paket İçeriğini 1 defa aldıysan Gözükmez ama yok almadım diyorsan Supporta başvurman gerekir

3. capt

capt User

Paketler kaldırılmış olabilir

4. Paket hiç alınmadı ve çıkan paketin son günü bile belirtilmedi bunun hakkında bir şans verilmesini diliyoruz

5. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Bu paketler süpriz paketlerdir. Satışa ne zaman geleceği/kalkacağı konusunda bilgi verilmiyor. Eğer paketler ödeme kısmında görünmüyorsa satıştan kaldırılmıştır.

İyi oyunlar

6. Sayın Moderatör @Bigpatron ile bir görüşseniz tekrar koyabilmesi söz konusu olabilir mi acaba

7. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Paketlerin aktif kalacakları süreyi merkez belirlemektedir. Malesef bu konu hakkında yapabileceğimiz birşey yoktur.

İyi oyunlar

8. hemen kaldırıp konuyu kapatmayalım bence bir iletin bir şey yapın 2 gemiye birden cekicem

9. mısfıts

mısfıts User

sayın bigpatron paket ana sayfada görünüyor ama açığımızda içi boş görünüyor paketin reklamı görünüyor ama içi boş sorun varsa düzeltilsin lütfen iyi oyunlar...

10. mısfıts

mısfıts User

sayın demirr merkezdeki ekiple iletişim kurup paketi yeniden gelmesini isteyen kişi sayısını fazla olduğunu iletebilir misiniz iyi oyunlar....

11. Ekol58

Ekol58 User

Böyle şeylere taviz verileceğini düşünüyorum
    bir seferde çoğunluğun isteğini yerine getirlimesini diliyoruz. hayırlı vazifeler

12. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Bu tarz kampanyalı paketler ne yazık ki sınırlı sürede çıkmaktadır. Bir sonraki kampanyalı paketi beklemelisiniz.

İyi oyunlar

13. 5 gün kaldı. Bu tarz şeyleri çıktığı gibi almak lazım ne zaman kalkacağı belli değil

Demirr bunu beğendi.
  14. Ekol58

Ekol58 User

şimdi şöyle bir durum vardır beyefendi sınırda görevde olduğum için merkeze geçip internet erişimim olmadığı için paketi alamadım böyle bir durumda bile taviz veremiyor iseniz olmaz ya

15. bu şekilde girersek konuya işin içine vicdan girer, vicdan duyguları sömürmekten başka bir şey değil. Kendi adıma düşünürsem evet faydalanmanızı isterim ama objektif olursam hayır süreli bir paket o süre içerisinde alman gerekir, sonuçta bu bir oyun bazı anlar gelir o an aktif olmadığın sürece kâr elde edemezsin. Şahsen bende kara cuma paketi zamanında aktif olamadım ( İş vs. ) herkes 5 verip 4 alıp toplarını dizdi ben farkı kapatmak için 2-3 paket fazladan çektim sonuçta o kısa zamanlı bir paketti ve ben onu alamadım

16. külçe78

külçe78 User

arkadaslar mojo topluyorum ama mojo atılmıyor neden? bırde yıl bası gecelerınde hedıyeler veriliirdi simdi yok cevp verırsenız sevinrim

17. 06BABA14

06BABA14 User

mojoyu güvenli limandan atıcaksın kazana pvp , pve haritalarında mojo kullanamazsın.Hediye herkesin bekledigi bir durum ama veren seafight olmayınca olmuyor :)

18. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Mojo atmak için güvenli limandaki görevliyi ziyaret ediniz, eğer oradaysanız ve de sorun varsa supporttan destek isteyiniz.

Yılbaşında 2017 havai fişek ve 17 ejderha şeklinde cüzi bir hediye verildi, eğer oyuna giriş yaptıysanız hesabınıza eklenmiştir.

İyi oyunlar.

19. külçe78

külçe78 User

teskkrler

20. Bordo

Bordo Guest

Rica ederim, iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.