Yeni Yetenek sistemi ve kristaller

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »ŨSTŨNÐĄĞ« tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni sisteme göre eskiden yaptığımız yeteneklerin fazla kristallari geri verilsinmi ??

1. Evet verilsin.

oy sayısı 37
    97,4%
  2. Hayır verilmesin.

oy sayısı 1
    2,6%
  1. Herkese iyi oyunlar bildiğiniz üzere 65 yetenek puanı çıktı ve yetenek yapmak için gereken kristal miktarları düşürüldü bunun üzerine çoğu oyuncunun aklında şu sorular var acaba önceden yaptığım yeteneklerin fazla kristallerini alabilecekmiyim diye benim fikrimce bu kristallerin bize geri verilmesini istiyorum sonuçta zamanında ilk yeteneği yapmak için 30 kristal vermişiz şimdi 5 kristal veriyorlar haksızlık oluyor benim gemim şuan 34 yetenek yeni sisteme göre yetenek yapmış olsaydım 40 yetenek olabilirdi gemim ve yeni sisteme göre yeteneklerimin hesaplanıp artırılmasını yada kristallerimin verilmesini talep ediyorum destek vereceğinize eminim arkadaşlar anket açıyorum olumlu olumsuz fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum iyi oyunlar

2. Lewo17*

Lewo17* User

hepsi düşürülmedi bazılarının çıkarıldı.

3. İSYANKAR

İSYANKAR User

Haklisin kardes verilmesi lazim oyum verilmesi yonde

4. tamam bazıları yükseltildi ona diyecek birşey yok ama eskiden 30 kristal alıp 1 yetenek yaparken şimdi 30 kristale 3 yetenek yapabiliyorsun yani 3 te olsa 5 te olsa hakkımızı savunup almamız gerek
    Teşekkür ederim desteğin için.
    ADMİN ANKETE OY VEREN SAYISI DÜŞÜK AMA LÜTFEN BU FİKRİMİ VE SONUÇLARI GEREKLİ BİRİMLERE BİLDİRİN LÜTFEN...

Son düzenlenen: 26 Nisan 2014
  5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Farzedin bir araba vb birşey alıyorsunuz galeriden. Belli bir sene/ay sonra aynı galeri sizin aldığınız ürünün fiyatında indirime gidiyor. Siz kalkıp galeriye ben şu fiyattan almıştım şimdi indirim yaptınız aradaki farkı bana geri ödeyin diyebiliyormusunuz? Bu nedenle herhangi bir iade işlemi yapacağını sanmıyorum oyun kurucularının. Elbetteki gönlüm yapılması yönünde olur bir oyuncu olarakta ancak zor gibi görünmektedir.

6. Huabtais

Huabtais User

@Bigpatron haklı hepimiz isteriz dağıtılmasını ancak fırsatçıların oyuncağı olabilir
    hem yapması da zor

7. kardeş anket açtık konuyla beraber dağıtılması için beklemekten ve desteklerden başka çaremiz yok

8. kental

kental User

Merhaba arkadaşlar. Bu durum bugün gözümden kaçmadı ve sadece 1 yetenek almış olsam bile şimdi alacağım ikinci yeteneğin 33 değilde 10 olduğunu görünce bir mesaj attım supporta. Düşürüldüğünü bilmiyordum. Ben sistem hatası olduğunu sanmıştım.
    Herneyse support ekibi bana saat 15.00 da mail atmamı söyledi. En azından mailime gelen cevapta bu vardı. 15.00 gibi tekrar atayım aynı maili. Sonucunu buraya bildiririm.

Hayırlı çalışmalar

9. giotin1

giotin1 User

aynen bende 9. yetenek 65 ti 45 oldu çok sevindim ve hemen yaptım her yetenek 5 5 5 kristallerle artıyor herkeze 50kristal verseniz yeter

10. kental

kental User

Attığım maile almış olduğum cavab şudur.
    Kod:
    Selam ,
    yeni düzenlemelerden sonra item iadesi mümkün değildir
    Saygılarımla,
    Özkan 
    Ben sadece 1 sefer yetenek puanı almıştım. Kaybım fazla değildir. Fakat daha fazla emek ve kristal harcamış olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum.

Saygılar