Yeni Top

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ogz0606 tarafından 23 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

5 vudu,5 kıyamet ,5 tahrip,5 acı verici ve kristal ve inci ile yeni top oluşturulsun mu?

1. EVET OLUŞTURULABİLSİN

oy sayısı 10
    30,3%
  2. HAYIR OLMASIN ESKİ SİSTEM DEVAM ETSİN

oy sayısı 23
    69,7%
  1. ogz0606

ogz0606 User

Yeni top demişken yeni top çıksın ve satılsın demiyorum. Eski toplardan yeni bir top oluşturabilsin diyorum. Mesela 5 vudu topu, 5 kıyamet balyozu, 5 tahrip edici, 5 acı verici top ve belirli sayıda kristal ve inci verilsin yerine bunlardan daha özellikli toplar elde edilebilsin. Çoktan beri takip ediyorum böyle bir fikir çıktığını görmedim.

2. alev topunu unutmuşsun amiral topunu unutmuşsun 30 luk vs bunlarıda ekleseydin 5 top verilsin 1 top alınsın

3. ogz0606

ogz0606 User

Reis onları da sen ekledin tam oldu :D bide 27.5 luk var elit olarak onu da unutmayalım :D

4. top yerine başka geliştermeleri ankete sunsanız hemen hemen 1.5 senede bir yeni yop çıkarıyosunuz öncekileri daha fulleyemeden çöp yapıyosunuz bana göre top yerine ön ayar ve kaleleri geliştirmeyi ankete sunsarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
    saygılar.

5. Acı vericileri 5 seviye yapmadan daha iyisi kesin çıkar bunu herkez biliyo parayla ilk vudu dan başlamışti şimdi hepsi boşa duruyo :) birleştirme ile top olmaz yani vercen parayı alcan yeni topu artık çoğu oyuncunun depoda balyozlar bile çürümeye terk edildi:)) acı verici daha iyi :)

6. baba34_foo

baba34_foo User

oyunun değişken yapısı var ve toplar tam olarak çöp olmuyor,
    vudu 5'in vudu darbesi güllesiyle ekstra hasarı ve bp bonusu
    balyoz 4,5 arasında büyük farklar yok o yüzden değerler bakımından balyoz ve tahrip kafa kafaya toplar ve acı verici 2. seviyeye göre de kullanım yerine göre ilerde veya gerideler ( harita ortasında acı verici 2, harita kenarında balyoz ve tahrip) ayrıca etkinlik ve darbe puanı kazanmada da alev topunun eline hiçbir top su dökemez yani baktığımız zaman oyuna toplarla büyük bir çeşitlilik geldi yani geminizi balyoz 4 full yaptıysanız ve durumunuzdan memnunsanız acı verici 2. seviye fullemenin tek getirisi vs de 20-30bin darbe farkı olacaktır almamanız geminize büyük bir zarar vermeyecek

DARKEVİL_19 bunu beğendi.