YENİ TOP ÇIKARILSIN MI ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ۩ఋ〤•ЋaўҝØ•СέρҜĨη•〤ఋ۩ tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni Top Çıkarılsın mı ?

1. ÇIKARILSIN

17,9%
  2. ÇIKARILMASIN

82,1%
  1. Arkadaşlar bildiğiniz üzere topları tamamlamadan yeni toplar çıkartılıyo ben burda buna son verilmesini istiyorum bu yeni top çıkarılmasını uzun bi süre istemiyorum sizlerin oylarıyla birlikte buna kesinlik getiricez.

2. *Ziqo*

*Ziqo* User

döner sermayeye para lazım ;) bu oyunda her şekil yeni şeyler çıkar

3. Evet çıkacak kim çıkmaz derse desin çıkacak buna eminim çünkü yıllardır toplar çıkıyor:)))

4. Üyelerini dikkate almayıp kendi ceplerini düşünürlerse eğer çoook uye kaybederler çoook şöyle örnek veriyim bundan 3-4 sene önce bu oyundakı sayı ile şuan oyundakı sayı birmi arkadaşlar ? ordan yola çıksınlar böyle devam ederse daha çoook kişi kaybedicekler

5. özkantr

özkantr User

etkınlık dısında dahı ts sayısı 150 daha fazla oluyodu. bu bır alyansın durumu. dıer 2 alyans ta aynı. ama sımdı 3 alyansı toplasan 150 onlıne sayısı cıkmıyo.

6. özkantr

özkantr User

30luk topları dahada sewıyelendırebılme ımkanı cıkmalı. vudu toplarıyla aradakı fark bıraz daha kapanmalı. hersey para degıl.

Canakkaleli ve gedrof bunu beğendi.
  7. HAKLISIN HERŞEY PARA DDEĞİL FAKAT GELDE BUNU OYUN KURUCULARINA ANLAT

8. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Yeni top çıkartılsınmı? güzel soru. Bence bir değil binlerce çıkartılsın hatta her gün bir veya iki tane çıkartılsın. Bizim işimiz ney yeni çıkan toplara para yetiştirmek 7 senedir hala fulleyemedik takayı. İyi fikir çıkartılsın özellikle sana çıkartılsın kardeş paran çok gibi senin.

9. Bence fikrim tabi vudu topundan biraz daha yükksek vuran toplar çıkartılacaksa çıksın derim neden çıkmasını istiyorsun derseniz eğer vudu topunu daha alamadık belki inciyle verilerde alırız yoksa parayla gene alamam 30 lukla idare ederim nasıl olsa çokta fark etmiyor benim için önemli olan taşlar ve yetenekler :)