yeni tılsım haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve recvol tarafından 19 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. recvol

recvol User

yeni tılsım haritasının verdiği ödüller nelerdir bir de tasrım veriyormu acaba

2. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Usurper sistemi toplamda 350 bin civarı ve de ele geçirince 70-80 bin arası inci vermektedir. En fazla darbe ve son atışlara göre seviye 1 den başlayıp 5 e kadar tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Ayrıca HarrowStorm sisteminin son atışı ve ele geçirmeye bağlı olarak tasarım elde etme şansınız bulunmaktadır.

İyi oyunlar.

3. PROFECT.TR

PROFECT.TR User

yeni baskında level 3 tasarım son mu levle 4 yok mu yani 120 m canlı gemiyi darbeden alınca ödül ne veriyo 500 m canlıyı alınca ödül ne bilen birileri yardımcı olabilir mi ?
    level3 tasarımım var son vuruş yaptı birşey vermedi ondan merak ettim

4. 120 m canlı darbedende son atıştanda bana birşey vermedi. 500 m canlı olan npc ele geçirince ve son atışta bütün baskın haritalarının sv olarak tasarımlarını verir bana ışık gemisi vermişti son atıştan seviye 3

5. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Behemoth tasarımları gibi belli sayıda son atış ve darbe almaya bağlı olarak tasarımlar verilmektedir. Level 5 e kadar devam ediyor. Harrowstorm ise Behemoth ve Işık haritası gibi tasarımlarını vermektedir.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2017
  6. Yeni tılsımda ana gemiden tasarımlar veriyor bunlar neye göre dağıtılıyor son atışa göremi yoksa ana gemi batırma sayısı mı var çünkü bi kaç defa son atış yapım vermedi bilginis var mı

7. Selam,

Son atış yapmanız veya en yüksek hasarı vermeniz gerekmekte.

İyi Oyunlar

8. peki kaçıncı seviyeye kadar veriyor ? behemothda level 5 mesela

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.