Yeni Taşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TurkishMiLiTaRy tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Taşlar artık 20.seviyeye kadar yükseltilebiliyormuş, iyi hoş oyunun devamı için yenilik şart. Ancak biz daha taşlarımızı yeni 18 seviye yapmışken ve tüm taşları 18 seviye olan oyuncu sayısı kısıtlı iken 20.seviyenin çıkarılmasını nekadar mantıklı buluyorsunuz? Kendi adıma konuşmam gerekirse tüm taşları 17 seviyeden 18 seviyeye çıkarırken 450-500 lira arası bir para harcadım. Eskiden 17 taş yapmak için aldığımız paketlerden maximum 13 seviye taş çıkıyordu, 1 hafta sonra keselerden 15 seviye bazen 16 seviye çıkmaya başladı ve bu haksızlığa sesimiz çıkmadı. Sesimiz çıkmadıkça sanmayın ki bu durumlardan hoşnutuz, hayır değiliz! Taşlarımızı 18 seviye yapalı 2 ay olmuşken ve bu 2 ayın 1 ayında pet açığı bugu varken para harcayıp yaptığımız taşların keyfini süremedik. Bu oyunu eğlenmek için oynuyoruz, hizmet karşılığında tabiki para yatırıyoruz ve neden para yatırıyoruz diye şikayetçi değilim, olması gereken bu. İster 20 seviye yap ister yapma diyebilirsiniz ancak bu durum daha nekadar süre böyle devam edecek?

İyi akşamlar.
    -RugbyPlayer

2. AKHILON

AKHILON User

yahu paramı dayanır buna yeter yahu yeter parasal değişiklikler değiş oyunu geliştirin birazda insanlar nefes alsın bktk vallahi braksan bırakılmıyor server birleşmede işe yaramazsa patlar gider oyun zaten .

3. 20 seviye 1 taş yapmak için tam olarak 1024 adet 15. seviye taş gerekli. Bu rakamın komikliği apaçık ortada, kaldı ki 15 seviye taş bile kolay bulunmuyor:) 1 keseden 1 adet 15 seviye çıktıgını düşünürsek 20 level için gerekli olan parayla rezidans dikebileceğimi iddaa ediyorum:)

K~L~A~U~S, OutLaw_07 ve Gldn-Glry bunu beğendi.
  4. ben 16 yaptım elimden daha fazlası gelmiyor. bu iş parayla devam edemez. etlinliklerde 15-16 level taşlar verilmesi lazım. yoksa öyle kalacaz yapacak birşey yok parası çok olan yapsın

5. Parası olan yapar, Olmayan yapmaz (Seafight Para Kazanma Düşüncesi )

6. Kesinlikle, katılıyorum daha yeni 18 olduk ustelik benm 10 liraya 13 level alıp yaptıgım taşlar 3 gun sonra 10 liraya 15 16 olmaya başladı ben şimdi yarın alacamda 1 ay sonra keseden 17 belki 18 çıkacak benim 500 liraya yaptıgım 1 hafta sonra 100 liraya olacak oh ne guzel istanbul:)bu taşlar artık ya dursun yerinde vede kese taş seviyesi eşit kalsın yada seviye arttıkça içerikde deişssin ltfen bunu iletin bigpatron selamlar

7. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

ADARE-04«ĢüЯЌλЙ katılıyorum 15 lewel taşı zor bulurken 17-18 zor bela yapmısken 20 yapmanın ımkanı yok gıbı bişey milyarlarca para gider

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Pahalı olması konusunda sitem etmenizi anlıyorum da neden 20 lvl olması konusunda sitem ediyorsunuz. Bu taşlar oyuna eklendiği zaman 20 levele kadar olacağı zaten duyuruldu. Ara ara zamanlar ilede taş seviyeleri aktif edildi. Malesef programcılar daha x yada y oyuncusu taşlarını yükseltememiş biraz bekleyelim demiyor. Kendilerine verilmiş olan tarih geldiğinde aktif ediyorlar sadece..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.