Yeni Tasarımlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve The.Revenant tarafından 23 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni Tasarımları Beğeniyor Musunuz?

1. Evet

7,7%
  2. Hayır

92,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba seafight ailesi. yeni tasarımlar konusunda çok ciddi bir görüntü kirliliği olduğunu düşünüyorum. hepsi sanki yemiş yemiş ve kilo alıp obur bir hale gelmişler gibi duruyor. ben anlamıyorum bu yeni tasarımlardaki itici, geniş ve göze hitap etmeyen unsurlar barındırmasını. eminim arkadaşlarım da benimle aynı fikirdedir.

bu konuda gerçekten bir şeyler yapılmasını istiyorum. artık şişman, 3 boyutlu tasarımlar yerine 2 boyutlu ve ince tasarımlar tercih edilmesini talep etmekteyim. bu arada rica ediyorum bazı tasarımlarda tıpkı yanan hollandalıda olduğu üzere ayrıcalıklı top atışlarının olmasını da istiyorum. anket sonuçlarından eminim bu konunun ne kadar ciddiye alındığını ve daha güzel, hoş tasarımların görünmek istediğini anlayacaksınızdır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.